Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Όταν λείπει ο «βράχος»!

Όταν λείπει ο «βράχος»!Ο Όλοφ Μέλμπεργκ πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και το gazzetta.gr υπενθυμίζει πόσο δύσκολα περνάει ο Ολυμπιακός όταν λείπει από την άμυνα ο Σουηδός.
Ο Σκανδιναβός στόπερ είναι η «κολόνα» των «ερυθρολεύκων» στην άμυνα και όποτε λείπει οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τα βρίσκουν σκούρα. Συγκεκριμένα, ο Μέλμπεργκ από πέρσι που φόρεσε την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο έχει απουσιάσει από οχτώ αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα (συμπεριλαμβάνονται και τα πλέι οφ) με τους Πειραιώτες να έχουν μόλις δύο νίκες.
Πρώτη απουσία και ήττα
Ο Μέλμπεργκ είναι ο «βράχος» του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε από την πρώτη του απουσία από τον αγωνιστικό χώρο. Ηταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2009 για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενήθηκαν στην Θεσσαλονίκη από τον Αρη και ηττήθηκαν με 1-0. Δύο μήνες αργότερα ο Σουηδός έλειπε και πάλι από το ματς στην Τρίπολη αλλά οι Πειραιώτες νίκησαν δεχόμενοι όμως γκολ (1-3).
Απώλεια με Ξάνθη
Στη συνέχεια ο Σκανδιναβός κεντρικός αμυντικός δεν αγωνίστηκε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (28η, 29η και 30η) της Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό να έρχεται ισόπαλος στο Καραϊσκάκη με την Ξάνθη (0-0), αλλά πέρασε από την Κομοτηνή επικρατώντας του ήδη υποβιβασμένου Πανθρακικού με 2-0, ενώ στο φινάλε (18 Απριλίου) του πρωταθλήματος νίκησε τον Αρη με 2-1 στο Φάληρο.
Τραγωδία στα πλέι οφ απόντος Μέλμπεργκ
Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε ένα μήνα μετά ξανά στο «Καραϊσκάκη» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και απόντος του Μέλμπεργκ πήρε τη «λευκή» ισοπαλία. Ο Σουηδός έλειψε και από το φινάλε των πλέι οφ καθώς είχε αποβλήθεί στην 4η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός έχασε από την ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ.
Νέο πρωτάθλημα, νέα ήττα
Η Σούπερ Λιγκ για την σεζόν 2010-11 δεν ξεκίνησε με το... δεξί για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο Καυτατζόγλειο στην πρεμιέρα χωρίς τον Μέλμπεργκ στην αποστολή και παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, στη συνέχεια δέχτηκαν δύο τέρματα και επέστρεψαν στην Αθήνα με την ήττα.
Τέσσερις ήττες όταν λείπει ο Σουηδός
Ο Μέλμπεργκ αναμένεται να απουσιάσει για δεύτερη φορά φέτος με τον απολογισμό όταν λείπει ο διεθνής άσος να είναι τέσσερις ήττες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες. Οσον αφορά τα γκολ, όταν λείπει ο «βράχος» από την άμυνα ο Ολυμπιακός έχει μαζέψε την μπάλα από τα δίχτυα του εφτά φορές σε οχτώ παιχνίδια.
ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ
ΗΜ/ΝΙΑ
ΑΓΩΝ.
ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΣΚΟΡ
20/12/09
15η
Αρης – Ολυμπιακός
1-0
14/02/10
22η
Αστέρας Τρ. – Ολυμπιακός
1-3
28/03/10
28η
Ολυμπιακός - Σκόντα Ξάνθη
0-0
11/04/10
29η
Πανθρακικός – Ολυμπιακός
0-2
18/04/10
30η
Ολυμπιακός – Αρης
2-1
16/05/10
Ολυμπιακός – Αρης
0-0
19/05/10
2-1
28/08/10
Ηρακλής – Ολυμπιακός
2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου