Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η αλήθεια για τον Κάκο

Η αλήθεια για τον ΚάκοZήτησε ή όχι τη διαγραφή του Κάκου ο Μαρινάκης; Τι ακριβώς απαίτησε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τι ακούστηκε στο Δ. Σ. της Σούπερ Λίγκας; Το gazzetta.gr έχει τις απαντήσεις!

Μεγάλος ντόρος και πολλές συζητήσεις έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, σχετικά με όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Προέδρου της Σούπερ Λίγκας και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του Προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, για το θέμα του Κάκου και την άποψη που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για τον συγκεκριμένο ρέφερι.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες από τη συνεδρίαση της ΕΠΟ αναφέρουν ότι ποτέ ο Μαρινάκης δεν ζήτησε τη διαγραφή του Κερκυραίου διαιτητή, κάτι που ισχύει, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr
Ωστόσο, είναι επίσης επιβεβαιωμένο ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ζήτησε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο, να μην ξανασφυρίξει ο Τασος Κάκος σε αγώνα του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια στο Λιμάνι για τις αποφάσεις, κάτι που τελικά θα γίνει!
Ήδη η ΚΕΔ προσανατολίζεται να μην ορίσει ξανά τον διαιτητή του πρόσφατου ντέρμπι των «αιωνίων» σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να πέσουν οι τόνοι…
Έτσι, για τις επόμενες 6 αγωνιστικές και μέχρι το μισό του πρωταθλήματος, μην περιμένετε ξανά να δείτε τον Κάκο σε αγώνα που η μία ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον δεύτερο γύρο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου