Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Έβαλαν πλώρη... να «δέσουν» Μιραλάς!

Έβαλαν πλώρη... να «δέσουν» Μιραλάς!Ο «θησαυρός» που προέκυψε στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αυτονόητος και οι διοικούντες την ομάδα δεν θέλουν να τον χάσουν με τίποτα. Ο Κέβιν Μιραλάς, ο παίκτης που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών, θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους. Θυμίζουμε πως αυτοί είναι ο πατέρας του παίκτη (200 χιλ. ευρώ, το οποίο είναι το ποσοστό επινοικίασης που πληρώνει ο Ολυμπιακός στη Σεντ Ετιέν για τον δανεισμό του παίκτη και που χρωστά η γαλλική ομάδα στον παίκτη από πέρυσι), οι δύο ατζέντηδες (ο Βέλγος και ο Έλληνας) και φυσικά η Σεντ Ετιέν.

Έχει μάλιστα δοθεί εντολή από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να πληρωθεί το ποσό προς τον πατέρα του Κέβιν Μιραλάς. Από εκεί και πέρα το κυρίαρχο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας ήταν να ξεμπερδέψουν με το... αγκάθι που είχε ξεφυτρώσει από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την προσπάθεια να μειωθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ποσό της ρήτρας.

Αυτή είναι 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά σύμφωνα με τους εκπροσώπους του παίκτη υπάρχει δυνατότητα να πέσει ακόμη και στο 1,5 εκατ. ανάλογα με την προκαταβολή που θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Σεντ Ετιέν. Έτσι όπως φαίνεται, η επιθυμία του παίκτη γίνεται πραγματικότητα, καθότι ο ίδιος θέλει πολύ να μείνει στον Πειραιά και το δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ουσιαστικά το όλο ζήτημα αναμένεται να έχει τελειώσει την άλλη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου