Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Aπιστευτο.Δειτε πως θα αντιμετωπισει τη ζεστη το Καταρ, στα γηπεδα του Μουντιαλ 2022 ΒΙΝΤΕΟ

Απασχολούσε το Κατάρ και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και πριν αναλάβει τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2022 η αραβική χώρα. Λογικό είναι να τις απασχολεί και τώρα, και ............. 


μάλιστα ακόμη πιο έντονα.

Ο λόγος για την αφόρητη ζέστη και τον καυτό ήλιο κατά το καλοκαίρι στο αραβικό κράτος, τα οποία αποτελούν εκ των σημαντικότερων προβλημάτων που καλείται να επιλύσει η διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Επειδή εκεί δεν είναι… Ελλάδα, το Κατάρ από τώρα (11 χρόνια πριν τη διοργάνωση!) όχι μόνο αναζητά λύσεις αλλά έχει καταλήξει και σε μερικές, τις οποίες πολύ πιθανόν να δούμε να γίνονται πραγματικότητα.

Με τη ζέστη να φθάνει να αγγίζει το καλοκαίρι ακόμη και τους 50 βαθμούς Κελσίου, η λύση -από τη στιγμή που τα γήπεδα δε θα είναι κλειστά- θα ήταν ένα… τεχνητό σύννεφο που να δημιουργεί σκιά.

Μπορεί αυτό το τελευταίο να μοιάζει σχήμα λόγου αλλά -κι όμως- αυτό σχεδιάζουν να κάνουν οι Άραβες! Είναι απίστευτο αλλά είναι πραγματικότητα! Το CNN δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται η πρόταση ερευνητών του Πανεπιστημίου του Κατάρ για τη λύση του προβλήματος.

Οι Άραβες, λοιπόν, χωρίς να φείδονται χρημάτων, προσανατολίζονται στο να κατασκευάζουν ένα τεχνητό σύννεφο από ανθρακονήματα το οποίο θα έχει μέγεθος ενός Jumbo Jet. Το απίστευτο και υπερσύγχρονο δημιούργημα, εκτός του ότι θα φέρει τεράστιους ανεμιστήρες που θα δροσίζουν τους θεατές, θα μετακινείται αναλόγως με τη θέση του ήλιου για να εξασφαλίζει πλήρη σκίαση του γηπέδου όλη την ημέρα…!

Δείτε το βίντεο. Κυριολεκτικά δεν έχετε δει κάτι παρόμοιο στη ζωή σας…


 

Το πιο απίθανο γκολ ever (βίντεο)

PDFPrintE-mail

Το πιο απίθανο γκολ ever!






ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ




  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Δόξα Κρανούλας vs Αν. Γιαννιτσών
  • Πόλο - Α1 Ανδρών, 16:00 Λάρισα vs Βουλιαγμένη
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Χανιά vs Ρόδος
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Ηρακλής Ψαχνών vs Πλατανιάς
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Αετός ΣκύδραςvsΕορδαϊκός
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Ναυπακτιακός vs Οδυσσέας Αν.
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00ΚαλλονήvsΑν. Επανομής
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Μ. Αλέξανδρος Ηρ. Vs Κοζάνη
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Βύζας Μεγάρων vs Παναιγιάλειος
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Παναχαϊκή vs Απόλλων Σμ.
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Μακεδονικός vs ΑΕ Ποντίων Κατ.
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Ζάκυνθος vs Τύρναβος
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Κόρινθος vs Ολ. Χερσονήσου
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Νίκη Βόλου vs Φωκικός
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική, 16:00 Ασπρόπυργος vs Αίας Σαλαμίνας
  • Πόλο - Α1 Ανδρών, 17:00 ΝΕ Πατρών vs Χίος
  • Πόλο - Α1 Ανδρών, 17:00 Π. Φάληρο vs ΝΟ Πατρών
  • Μπάσκετ - Α1 Ανδρών, 17:00 ΕΤ1 Παναθηναϊκός vs ΑΕΚ
  • Πόλο - Α1 Ανδρών, 17:00 Καλαμάκι vs ΠΑΟΚ
  • Βόλεϊ - Α1 Ανδρών, 18:00 Novasports 4 Ηρακλής vs ΠΑΟΚ
  • Πόλο - Α1 Ανδρών, 18:00 Εθνικός vs Ολυμπιακός
  • Πόλο - Α1 Ανδρών, 19:00 Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος
  • Βόλεϊ - Α1 Ανδρών, 20:00 Novasports 3 Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός
  • Ποδόσφαιρο - Champions League, 21:45 Novasports 1Μπαρτσελόνα vs Σαχτάρ Ντόνετσκ
  • Ποδόσφαιρο - Champions League, 21:45 ΝΕΤ Τσέλσι vs Μάντσεστερ Γ.

«Πάμε για το 39ο!»

«Πάμε για το 39ο!»Η συλλεκτική φανέλα που έδωσε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και πλέον άπαντες στον Πειραιά βλέπουν το... 39ο! Το  ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ήταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και σας μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια από την εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φανέλα που παρουσιάστηκε στο μπροστινό μέρος έγραφε «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», ενώ στο πίσω μέρος ήταν γραμμένη η φράση «38o, For ever Champions»...

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς και ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Καραούζας αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της PUMA, Θωμάς Κατάκης. Τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης...

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραούζος τόνισε: «Τα λόγια είναι περιττά, ακούσαμε τους φιλάθλους που ζητούσαν συλλεκτική φανέλα για τα 38 πρωταθλήματα που πήραμε και με αυτό τον τρόπο η Puma έδειξε ότι είναι κοντά μας».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της PUMA, Θωμάς Κατάκης τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια με την ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Είναι μια συλλεκτική φανέλα με 38 πρωταθλήματα και έχει ένα σύνθημα γνωστό σε όλο τον κόσμο».

«Τόρο»: «Πάμε για το 39ο!»


Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε αναφερόμενος στην έκδοση της συλλεκτικής φανέλας:«Είναι μια πρωτοποριακή ιδέα της PUMA και της διοίκησης του Ολυμπιακού και εμείς χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοιες ιδέες και υλοποιούνται.
Ελπίζουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να προμηθευτεί τη συγκεκριμένη φανέλα, ώστε να θυμάται τις χαρούμενες στιγμές που έζησε. Στόχος μας είναι πλέον το 39ο πρωτάθλημα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε μέσα από σκληρή προσπάθεια και του χρόνου».

Ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε επίσης για το δικό του μέλλον στον Πειραιά, τη διαφορά Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τις πολλές, επιτυχημένες μεταγραφές που έγιναν στον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι. Αναλυτικά, τόνισε:

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και πόσο τον «γεμίζει» ο σύλλογος: «Ο Ολυμπιακός με γεμίζει σαν αθλητή, εκπληρώνει τους στόχους μου. Αυτό θα αλλάξει μόνο αν έρθει πρόταση από κάποιον πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, είμαι καλά εδώ και σκέφτομαι μόνο το παρόν. Το μέλλον δεν με απασχολεί τόσο. Είμαι εδώ για να κατακτάω τίτλους, πρωταθλήματα και κύπελλα...»

Για τη διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: «Όταν κάποιος δει τη βαθμολογική διαφορά καταλαβαίνει αμέσως ποιος είναι άξιος και αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής. Οποιοσδήποτε πει το αντίθετο, απλά δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Δείξαμε φέτος ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν θα ασχοληθούμε με όσα λέγονται και γράφονται».

Για την έλευση πολλών παικτών το περασμένο καλοκαίρι που αποδείχθηκαν πετυχημένες μεταγραφές: «Το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, έμπειροι, ταλαντούχοι, οι οποίοι ταίριαξαν με το σύνολο και βοήθησαν τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από τη στιγμή που ήρθαν τόσο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές».

Για τη μελλοντική βελτίωση τόσο του ίδιου, όσο και των συμπαικτών του: «Δεν πρόκειται ποτέ να πω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για τους συμπαίκτες μου. Περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν πάντα και μεις προσπαθούμε όλοι μαζί να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

«Παρών» ο Λουίς Γκαρσία

«Παρών» ο Λουίς ΓκαρσίαΟ Λουίς Γκαρσία επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού (χθες είχε κάνει ατομικό), ενώ παρέμειναν τα ίδια προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους Νίνη, Σπυρόπουλο, Λάζαρο και «Πετρό». Ανακοινώθηκε και η διάθεση των εισιτηρίων.
Στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχυδύναμης με τελείωματα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Νίνης, Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Πετρόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ)

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 7 Απριλίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα διεξαχθεί στις 10/4/2011, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι από 10€ έως 35€. Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:



Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Θέλει το 2Χ2 ο Χάβος

Θέλει το 2Χ2 ο ΧάβοςΝίκη στα παιχνίδια με Ηρακλή και Κέρκυρα ζήτησε ο Μάκης Χάβος, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο καλό ποδόσφαιρο που τόσο έχει λείψει από τον φετινό ΠΑΟΚ.
«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Χάσαμε χρόνο όμως και δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο πιεστικά όπως το είπαμε. Δεν πρέπει όμως να χάνουμε χρόνο. Στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτα. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να κερδίσεις τον κάθε αντίπαλο. Είδατε τι έγινε με την Λάρισα…».
Όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια με Ηρακλή και Κέρκυρα είπε: «Στους δυο αγώνες που ακολουθούν θέλουμε δύο νίκες. Πρέπει όμως σε αυτά τα παιχνίδια και να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλω όλες αυτές τις ημέρες συγκέντρωση στην προπόνηση και δουλειά από όλους..».

Θέλει να μείνει ο Γκερέιρο

Θέλει να μείνει ο ΓκερέιροΟ Ρότζερ Γκερέιρο είναι προβληματισμένος και αυτός με τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ, ωστόσο παρόλο που τον θέλει ομάδα από την Πολωνία, ο ίδιος δεν έχει τάσεις φυγής από την Ένωση καθώς είναι ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που παίρνει.
Παρ' όλο που ομάδα από την Πολωνία έχει εκφράσει την πρόθεσή της να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, ο ίδιος δεν δείχνει να είναι τόσο ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική, καθώς είναι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες.
Όπως λέει και στους συμπαίκτες του ο πολιτογραφημένος Πολωνός είναι ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ και από τον τρόπο που έχει ανταποκριθεί και ο ίδιος. Μάλιστα πιστεύει πως όσο περισσότερο αγωνίζεται τόσο περισσότερο θα μπορέσει να προσφέρει, ενώ πιστεύει ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο για την ΑΕΚ καθώς τα προβλήματά της θα λυθούν.

Τσέζαρεκ: «Πιστεύω θα τα καταφέρουμε»

Τσέζαρεκ: «Πιστεύω θα τα καταφέρουμε»Ο επιθετικός του Άρη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, μίλησε για τον Σάκη Τσιώλη, την προσπάθεια του Άρη να προλάβει τα πλέι οφ, ενώ έδωσε υπόσχεση στους φιλάθλους του Άρη για 15 γκολ την σεζόν!
-Για το παιχνίδι με την πρώην του ομάδα:
«Ήταν πολύ περίεργα και δύσκολα θα έλεγα. Με εκτιμάει ο κόσμος στην Τρίπολη και είμαι χαρούμενος για αυτό αλλά κυρίως γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήταν καθοριστικό και γι' αυτό είμαστε χαρούμενοι αλλά και γιατί η νίκη ήρθε με 10 παίκτες».
-Για την αποβολή του Καστίγιο:
«Σκέφτηκα πως θα είναι δύσκολο για όλους μας. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά. Κομβικό σημείο ήταν αυτό της άμεσης ισοφάρισης. Ήταν ένα σημείο που βάλαμε γκολ και πιστέψαμε πως θα γυρίσει το παιχνίδι. Έχει μεγάλη ποιότητα και προσωπικότητα και κάνει τη διαφορά. Ήταν μεγάλη απώλεια, ήταν λάθος δεν δικαιολογείται η ενέργεια αλλά είναι σημαντικός παίκτης. Μπορεί ο Νέρι να νόμιζε ότι πήγε επίτηδες να τον χτυπήσει αλλά ήταν λάθος η ενέργεια
-Για τους τραυματισμούς που είχε τη χρονιά:
«Είχα φέτος πολλά προβλήματα με 3-4 τραυματισμούς που συνέχεια με άφηναν πίσω. Στο ξεκίνημα ήταν όλα καλά πέτυχα και 2 γκολ στην Ευρώπη με τη Γιαγκελόνια. Στη συνέχεια μία θλάση με άφησε ένα μήνα εκτός, μέχρι να βρω ρυθμό πάλι τραυματίστηκα και αυτό ήταν συνεχόμενο δεν ήταν σοβαροί τραυματισμοί αλλά έχανα σε ρυθμό και φυσική κατάσταση. Αυτό νομίζω πως φταίει».
-Για τον Σάκη Τσιώλη:
«Άλλαξε πολύ η ομάδα και φαίνεται αυτό στα 3 τελευταία παιχνίδια. Πριν όταν δεχόμασταν γκολ δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε παιχνίδι. Τώρα μας εμπνέει και μας δίνει αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και το 3 στα 3 το αποδεικνύει. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο».
-Για το αν έριξαν το βάρος στην Ευρώπη:
«Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Μπορεί κάτι τέτοιο να φαίνεται αλλά καθημερινά δεν υπήρξε αδιαφορία. Μπορεί να είσαι κουρασμένος να μην σου πάει το παιχνίδι αλλά αδιαφορία δεν υπάρχει».
-Για τον κόσμο:
«Πρώτη φορά το αντιλήφθηκα στο φιλικό που παίξαμε με την Κέρκυρα. Ερχόμασταν στο γήπεδο και είχε 10.000 κόσμο δεν το πίστευα στα μάτια μου. Για τέτοιες στιγμές παίζω μπάλα. Στην Ευρώπη είχαμε φοβερή ατμόσφαιρα. Όταν τελειώσω την καριέρα μου θα μου μείνουν αυτές οι απίστευτες στιγμές με τον κόσμο του Άρη».
-Για τα πλέι οφ:
«Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια. Όσο υπάρχουν ελπίδες είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να το παλέψουμε και εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύω ότι θα μπούμε στα πλέι οφ αυτή τη διαίσθηση έχω. Πάλι ήμουν σχεδόν ένα μήνα χωρίς παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι γιατί δεν ήμουν 100% έτοιμος και γιατί έπαιξα αντίπαλος σε μία ομάδα που ήμουν. Όποιος παίξει από εδώ και πέρα πρέπει να δώσει το καλύτερο που έχει».
-Για τους στόχους του για το μέλλον:
«Το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία και όχι άλλους τραυματισμούς. Στον Αστέρα πετύχαινα 10 γκολ το χρόνο και ο στόχος μου είναι να βάλω 15 γκολ. Δεν είναι στόχος είναι υπόσχεση ότι θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να τον πετύχω».