Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Θέλει το 2Χ2 ο Χάβος

Θέλει το 2Χ2 ο ΧάβοςΝίκη στα παιχνίδια με Ηρακλή και Κέρκυρα ζήτησε ο Μάκης Χάβος, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο καλό ποδόσφαιρο που τόσο έχει λείψει από τον φετινό ΠΑΟΚ.
«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Χάσαμε χρόνο όμως και δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο πιεστικά όπως το είπαμε. Δεν πρέπει όμως να χάνουμε χρόνο. Στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτα. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να κερδίσεις τον κάθε αντίπαλο. Είδατε τι έγινε με την Λάρισα…».
Όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια με Ηρακλή και Κέρκυρα είπε: «Στους δυο αγώνες που ακολουθούν θέλουμε δύο νίκες. Πρέπει όμως σε αυτά τα παιχνίδια και να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλω όλες αυτές τις ημέρες συγκέντρωση στην προπόνηση και δουλειά από όλους..».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου