Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Γι’ αυτό θα το πάρει! (video)

Γι’ αυτό θα το πάρει! (video)Η Ντόρτμουντ είναι στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και οι παίκτες της φροντίζουν να κάνουν «μαγικά» εντός όσο και εκτός γηπέδων. Η Εθνική οδός μετατράπηκε σε… Βεστφάλεν και οι Σαχίν-Βεϊντφέλερ σε «ταχυδακτυλουργούς»!
Τελικά αν ξέρεις καλά το τόπι μπορείς να το δείξεις τόσο στο γήπεδο όσο και στην… Εθνική οδό! Οι παίκτες της Ντόρτμουντ δείχνουν στην Μπουντεσλίγκα πόσο άνετοι είναι, βρίσκονται στην κορυφή και δεν διστάζουν να δείξουν και από το… λεωφορείο πόσο εύκολο είναι το ποδόσφαιρο αν το έχεις μέσα σου. Το βίντεο που τράβηξαν δείχνει κάτι το απίστευτο, με τον Νούρι Σαχίν να σουτάρει από την πόρτα του πούλμαν σε… τοίχο της Εθνικής οδού και τον Βεϊντφέλερ να μπλοκάρει από την άλλη ενώ το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


  
Αρχική σελίδαΣτατιστικά στοιχείαΠληροφορίες
ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Η sports-data διενεργεί το πρώτο επίσημο galop για την καταμέτρηση των οπαδών (χρηστών του διαδικτύου) των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας. Η δημοσκόπηση γίνεται μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσηςfacebook και θα διαρκέσει ως το τέλος του 2011*. Σκοπός της είναι να αναδείξει την δημοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα αλλά και την δυναμική του κάθε συλλόγου ξεχωριστά.

Παρακαλείται ο κάθε φίλαθλος να ψηφίσει αποκλειστικά και μόνο την αγαπημένη του ομάδα. Η κοινοποίηση της ψηφοφορίας  στο προφίλ του κάθε χρήστη θα βοηθήσει ώστε τοδείγμα να γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο και επομένως πιο αξιόπιστο**.

*Η δημοσκόπηση δύναται να παραταθεί για χρονικό διάστημα που θα εξυπηρετεί τους σκοπούς της.
**Αξιόπιστο θα θεωρείται το δείγμα όταν θα έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 100.000 ψήφοι, που ισοδυναμούν περίπου με το 10% των Ελλήνων χρηστών του facebook.
***Έχουν επιλεγεί οι 15 λαοφιλέστερες ομάδες με βάση ιστορικά στοιχεία καθώς και κοινωνικά-γεωγραφικά κριτήρια.




copyright sports-data 2011

Χάνει και τη ρεβάνς με τη Μίλαν ο Μπέιλ


Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και όπως όλα δείχνουν θα χάσει και τη ρεβάνς των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μίλαν.

Ο Ουαλός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πλάτη, το οποίο αδυνατεί να ξεπεράσει. Παρά το ότι έφθασε ακόμα και στο Ντουμπάι για να συνεχίσει τη θεραπεία του δεν δείχνει να προλαβαίνει το δεύτερο παιχνίδι με τους “ροσονέρι”.
Οι “πετεινοί” έχουν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 1-0, προβάδισμα το οποίο θα υπερασπιστούν στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Σε κλινική ο Γκουαρντιόλα!

Σε κλινική ο Γκουαρντιόλα!Σε κλινική της Βαρκελώνης εισήχθη ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα λόγω των έντονων πόνων στη μέση, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «μπλαουγκράνα»!

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις εδώ και δύο εβδομάδες.
Το πρωί της Τρίτης οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και δεν επέβλεψε την προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ενώ αποφασίστηκε το πρωί της Τετάρτης να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Βαλένθια. Στον βραδινό αγώνα σηκώθηκε ελάχιστες φορές από τον πάγκο του δίνοντας τις περισσότερες οδηγίες καθιστός ή μέσω του συνεργάτη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Ο Γκουαρδιόλα εισήχθη σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης νωρίς το πρωί για να θεραπεία στους έντονους πόνους που νιώθει στη μέση τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

Εγκρίθηκε η μετακόμιση

Εγκρίθηκε η μετακόμισηΕγκρίθηκε την Πέμπτη η μετακόμιση της Γουεστ Χαμ στο Ολυμπιακό σταδιο του Λονδίνου μετά τους Αγώνες του 2012 τόσο από την κυβέρνηση όσο και τον δήμαρχο της πόλης.

Τα "σφυριά" έτσι θα έχουν νέα έδρα σε από την μεθεπόμενη σεζόν, το στάδιο που θα αποτελέσει και τη Μέκκα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.


Υπενθυμίζεται ότι το στάδιο διεκδικούσε και η Τότεναμ αλλά η Γουεστ Χαμ βγήκε νικήτρια στο...νήμα.
Στην πρόταση προβλέπεται η διατήρηση του στίβου στο στάδιο έναντι εκείνης της Τότεναμ που δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο.


Κατά τα άλλα το σχέδιο των "σφυριών" προβλέπει μείωση της χωρητικότητας από τις 80.000 στις 60.000 θέσεις.


Αντίθετη στην μετακόμιση της Γουέστ Χαμ είναι η Λέιτον Όριεντ και ο πρόεδρος της Μπάρι Χερν ο οποίος θεωρεί ότι από τη στιγμή που το Ολυμπιακό στάδιο βρίσκεται ένα μίλι μακριά από το "Μπρίσμπον Ρόουντ", την έδρα της ομάδας, υπάρχει κίνδυνος να χάσει την υποστήριξη των φιλάθλων της κάτι που μπορεί να σημαίνει την αρχή του τέλους για τον σύλλογο.

Όσκαρ ποδοσφαιρικής ηθοποιίας


ΚακάΤο ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  απονέμει τα ποδοσφαιρικά όσκαρ της χρονιάς που μας πέρασε μέσα από ένα πλούσιο θέμα με βίντεο γεμάτα αγωνία, δράση, απίστευτη ηθοποιία και... βουτιές.

Σε όλους αρέσουν οι αστείες στιγμές κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων, όμως κάποιες φορές οι παίκτες ξεπερνούν ακόμα και τους εαυτούς τους με τις υποκριτικές ικανότητες που κρύβουν μέσα τους.

Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες του 2010 και σας τις παρουσιάζουμε λίγες ημέρες μετά τα όσκαρ...
Όσκαρ α' αντρικού ρόλου: Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής που για το καλό της ομάδας του είναι ικανός να κάνει τα πάντα! Ένα νέο παιδί γεμάτο ταλέντο, σκέρτσο και τσαμπουκά. And the oscar goes to..... Κριστιάνο Ρονάλντο!


(Ο Κριστιάνο δεν έκλαψε αυτή τη φορά όταν του δώσαμε το αγαλματίδιο)

Όσκαρ β' αντρικού ρόλου: Σε μία μεγάλη διοργάνωση όπως το Μουντιάλ πρέπει να επιστρατεύσεις όλα σου τα όπλα για να πάρεις μία νίκη. Η Ισπανία εκτός από το χρυσό αγαλματίδιο λοιπόν κέρδισε και ένα όκαρ. And the oscar goes to.... Φερνάντο Τόρες!




Όσκαρ πρωτοεμφανιζόμενου: Η αλήθεια είναι πως δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες, αφού θεωρείται ο νέος αρχηγός της Ρόμα και κατά πολλούς της Ιταλίας. Από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει όμως. And the oscar goes to.... Ντανιέλε Ντε Ρόσι!




Καλύτερη σκηνή δράσης: Τρομερή σκηνή με τον Ιβοριανό άσο να τρέχει προς τη μεγάλη περιοχή. Ξαφνικά! Ο Κακά πέφτει πάνω του! And the oscar goes to.... Καντέρ Κειτά.

Διάκριση για Γκέκα!

Διάκριση για Γκέκα!Στην τρίτη θέση της λίστας με τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς της Bundesliga βρίσκεται ο Φάνης Γκέκας, σύμφωνα με στοιχεία στατιστικής έρευνας.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός σύμφωνα με στατιστική έρευνα που δημοσιεύθηκε τις τελευταίες ώρες, έχει βοηθήσει την Άιντραχτ να κατακτήσει 13 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 24 αγωνιστικές.

Πρώτος είναι ο Παπίς Ντεμπά Σισέ, ο οποίος με τα 16 γκολ που έχει πετύχει σε 22 αγωνιστικές έχει χαρίσει 18 βαθμούς στη Φράιμπουργκ, ενώ ακολουθεί ο Ντιντιέ Για Κονάν, που έχει δώσει 13,5 βαθμούς στο Ανόβερο.

Ο μαλάκας της Ντεπορτίβο(video).


Ποδοφαιριστής της Ντεπορτίβο, κλώτσησε κουκουβάγια που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο για να την απομακρύνει.. Η κουκουβάγια αποτελεί το σύμβολο της Τζούνιορ και βρίσκεται σε κάθε εντός έδρας ματς της ομάδας στο γήπεδο. Ο φιλόζωος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με τιμωρία..

Νεμπεγλέρας: «Εμείς στον τελικό»

Νεμπεγλέρας: «Εμείς στον τελικό»Ο αρχηγός του Ατρομήτου, Κώστας Νεμπεγλέρας, εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση στον τελικό, σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Περιστέρι, και αφιέρωσε το γκολ που έβαλε στην οικογένειά του.

Αυτοί οι αγώνες είναι τελείως διαφορετικοί από αυτούς του πρωταθλήματος. Εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί. Είχαμε αρκετές φάσεις και βάλαμε δύο γκολ. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ από στημένη φάση, κάτι που μας αφήνει πικρία.

- Το τελικό αποτέλεσμα θεωρείς πως σας αδικεί;

Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τελικά εκεί που πήγαινε το 3-0 έγινε το 2-1. Αυτήν την στιγμή όμως πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη το ματς αυτό. Θα το ξανακοιτάξουμε όταν έρθει η ρεβάνς στις 16 του μηνός. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να ξεκουραστούμε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος που έρχεται.

Η νέα φανέλα της Αργεντινής

Η νέα φανέλα της Αργεντινής Μνήμες από το παρελθόν φέρνει η νέα φανέλα της Αργεντινής, καθώς θυμίζει αυτή που φόρεσαν οι Μαραντόνα και Κανίγια.

Η αρχική παρουσίαση της φανέλας έγινε μέσω ενός βίντεο, το οποίο παραθέτουμε παρακάτω, ενώ η επίσημη παρουσίαση δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στο προσεχές φιλικό με τη Βενεζουέλα. στις 16 Μαρτίου.

Μέχρι τότε δείτε το παρακάτω βίντεο...

Μπάγερν Μονάχου : Δυσαρεστημένοι με Φαν Γκάαλ

Δυσαρεστημένοι με Φαν Γκάαλ Εμφανώς δυσαρεστημένοι με τα συνεχή, ανεπιτυχή, αποτέλεσμα της ομάδας είναι οι άνθρωπο της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί αποκλείστηκαν από τη Σάλκε στα ημιτελικά του κυπέλλου και έτσι η χρονιά προδιαγράφεται χαμένη, καθώς και στο πρωτάθλημα η ομάδα απέχει αρκετά από την κορυφή.

Η Bild αναφέρει πως οι Ρουμενίνγκε και Χένες  μετά την λήξη του ημιτελικού με την Σάλκε και την ήττα με 1-0, συζήτησαν με τον Λουίς Φαν Γκάαλ για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Καθοριστικό ματς για τον Φαν Γκάαλ θα είναι ο αγώνας με την Ίντερ για τους ''16'' του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Γερμανοί έχουν νικήσει με 1-0 στην Ιταλία και λογικά είναι το φαβορί για την πρόκριση, αν όμως ''στραβώσει'' κάτι, τότε πιθανότατα αυτός να είναι και ο τελευταίος αγώνας του Ολλανδού στον πάγκο της Μπάγερν.

Ιταλικό ενδιαφέρον για Ποντόλσκι

Ιταλικό ενδιαφέρον για ΠοντόλσκιΤο ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, έχει κεντρίσει ο επιθετικός της Κολωνίας, ΛούκαςΠοντόλσκι

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Γιουβέντους και η Τζένοα έχουν βάλει στο στόχαστρό τους επιθετικό. Ο Γερμανός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και για την παραχώρησή του η Κολωνία ζητάει 13 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτή την άποψη η Γιουβέντους είναι πιο κοντά αφού διαθέτει καλύτερο ταμείο από τη Τζένοα.

Ωστόσο, η «Μεγάλη Κυρία» δεν δείχνει διατεθειμένη να δαπανήσει αυτά τα χρήματα για τον παίκτη.

Ρεάλ Μαδρίτης : Ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο ο Ιγκουαϊν

Ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο ο ΙγκουαϊνΤο νέο στάδιο της αποθεραπείας του ξεκίνησε σήμερα ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν, ο οποίος έκανε πλέον το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την επέμβαση κήλης στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, ο Αργεντίνος επιθετικός ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με μπάλα στο χορτάρισήμερα, δείχνοντας σε σχετικά καλή κατάσταση.

Ο Ιγκουαϊν θα υποβάλλεται τακτικά σε εξετάσεις για να παρακολουθείται η πορεία της αποθεραπείας του, ενώ οι γιατροί είχαν εκτιμήσει στις αρχές του 2011 πως θα επιστρέψει στα γήπεδα σε 3-4 μήνες.

Ο 23χρονος φορ είχε φέτος 11 γκολ σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσειςμε τη φανέλα των "μερένχες".

Οι αποδόσεις της betoto για το στοίχημα.


 
Η betoto.com, η ελληνική εταιρία online στοιχήματος, σας προσφέρει τις μεγαλύτερες αποδόσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Ενδεικτικά αναφέρουμε τις αποδόσεις για τρία από τα παιχνίδια της Superleague του ερχόμενου σαββατοκύριακου.
Ξάνθη - X - Κέρκυρα1,88 - 3,10 - 4,60
 
Λάρισα - Χ - Παναθηναϊκός4,00 - 3,40 - 1,91
 
ΑΕΚ - Χ - ΠΑΟΚ2,20 - 3,00 - 3,50
*** Mπορεί να υπάρξει αλλαγή στις αποδόσεις λόγω των ημερών που μεσολαβούν μέχρι τους αγώνες.

Xαμός στο Old Firm!

Xαμός στο Old Firm! (pic + video)Φαίνεται πως επεισόδια σε ντέρμπι δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Το «Old Firm» μεταξύ της Σέλτικ και της Ρέιντζερς στιγματίστηκε από άσχημες σκηνές, με τρεις αποβολές αλλά και τον προπονητή της Σέλτικ, Νιλ Λένον, να πιάνεται στα χέρια με τον Άλι ΜακΚόιστ, βοηθό του Γουόλτερ Σμιθ.



Το παιχνίδι από την αρχή μύριζε μπαρούτι, όταν ο Γουόλτερ Σμιθ κατάφερε να ηρεμήσει τον ΜακΚόιστ, ο οποίος ήταν έτοιμος να ξεκινήσει διάλογο με τον πάγκο της Σέλτικ εξαιτίας της αποβολής του Γουίτακερ για σκληρό φάουλ στον Ιζαγκίρε, την ίδια ώρα που ο Νιλ Λένον ήταν έτοιμος να έρθει στα χέρια με τον Ελ Χατζί Ντιούφ.


Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν και στο ημίχρονο όπου ο Γιαν Μιάλμπι, βοηθός του Λένον, είχε μία μικρή φιλονικία με τον παίκτη της Ρέιντζερς (Κάιλ Μπάρτλεϊ) την ώρα που οι δύο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια.


Το πράγμα όμως ξέφυγε όταν ο Μπουγκέρα είδε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους Διαμαρτυρόμενους με εννιά παίκτες. Ο Αλγερινός αμυντικός είχε τόσα νεύρα, που δεν άφησε καν τον διαιτητή της αναμέτρησης να του δείξει την κάρτα. Το... γλυκό για τους πρωταθλητές έδεσε όταν ο Ντιουφ μετά το τέλος του αγώνα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα ο Σενεγαλέζος αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την αστυνομία από το γήπεδο, αφού ο ίδιος επέμενε να δώσει τη φανέλα του στους οπαδούς της ομάδας.


Έτσι, με το σφύριγμα της λήξης αντί οι Λένον και ΜακΚόιστ να ανταλλάξουν χειραψία, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τότε οι δύο άνδρες θα είχαν πιαστεί στα χέρια. Ήδη για το θέμα ξεκίνησε άμεσα έρευνα η ομοσπονδία της Σκοτίας και αναμένονται βαριές καμπάνες για τους εμπλεκόμενους.

Κορυφαίοι Αγώνες για το στοίχημα.


ΠοδόσφαιροΗμ/νία1X2
Κασίμπασα - Μπουγιούκσεχίρ6:00 μμ2,903,152,40+ 15
Γκαζιάντεπσπορ - Μπεσίκτας8:00 μμ4,203,401,83+ 15
Μπιέλ Μπιέν - Βασιλεία8:00 μμ7,205,001,35+ 10
Πονφεραντίνα - Μπέτις9:00 μμ4,403,301,85+ 15
Θέλτα - Χουέσκα9:00 μμ1,513,707,25+ 15
Αλμερία - Σανταντέρ9:00 μμ2,503,102,88+ 21
Άγιαξ - Βάαλβαϊκ9:45 μμ1,177,0014,00+ 19
Νασιονάλ Μαδέϊρα - Πάκος Φερέϊρα10:15 μμ2,353,103,00+ 13
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα11:00 μμ1,177,0014,00+ 22
Γκρέμιο - Λεόν Χουανούκο1:15 πμ1,225,4013,00+ 12
Βελέζ - Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα1:15 πμ1,533,856,00+ 12
Σλάσκ - Κρακόβια ΚρακοβίαςΠαρ 18:452,053,153,65+ 14
1860 Munchen - ΌμπερχάουζενΠαρ 19:001,653,605,10+ 12
Όσναμπρικ - Γκρόϊτερ ΦίρτΠαρ 19:002,803,252,40+ 12
Χέρτα - FSV ΦρανκφούρτηςΠαρ 19:001,354,558,25+ 12
Καισέρισπορ - ΜανίσασπορΠαρ 20:001,723,504,50+ 14
Βίσλα Κρακοβίας - Ρουχ ΧορζόφΠαρ 21:001,473,608,00+ 14
Ντόρτμουντ - ΚολωνίαΠαρ 21:301,334,809,00+ 12
Ντε Γκράαφτσαπ - Βίλεμ ΙΙΠαρ 21:451,534,105,45+ 11
Λέτσε - ΡόμαΠαρ 21:453,753,302,00+ 12
Ακαντέμικα Κοϊμπρα - ΛεϊρίαΠαρ 22:152,203,003,40+ 15