Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μπάγερν Μονάχου : Δυσαρεστημένοι με Φαν Γκάαλ

Δυσαρεστημένοι με Φαν Γκάαλ Εμφανώς δυσαρεστημένοι με τα συνεχή, ανεπιτυχή, αποτέλεσμα της ομάδας είναι οι άνθρωπο της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί αποκλείστηκαν από τη Σάλκε στα ημιτελικά του κυπέλλου και έτσι η χρονιά προδιαγράφεται χαμένη, καθώς και στο πρωτάθλημα η ομάδα απέχει αρκετά από την κορυφή.

Η Bild αναφέρει πως οι Ρουμενίνγκε και Χένες  μετά την λήξη του ημιτελικού με την Σάλκε και την ήττα με 1-0, συζήτησαν με τον Λουίς Φαν Γκάαλ για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Καθοριστικό ματς για τον Φαν Γκάαλ θα είναι ο αγώνας με την Ίντερ για τους ''16'' του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Γερμανοί έχουν νικήσει με 1-0 στην Ιταλία και λογικά είναι το φαβορί για την πρόκριση, αν όμως ''στραβώσει'' κάτι, τότε πιθανότατα αυτός να είναι και ο τελευταίος αγώνας του Ολλανδού στον πάγκο της Μπάγερν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου