Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ποιοι θα «σώσουν» τον Παναθηναϊκό!

Ποιοι θα «σώσουν» τον Παναθηναϊκό!Στον Παναθηναϊκό επειδή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ,  υπολογίζουν ποιοι είναι οι έξι παίκτες που μπορούν να φέρουν χρήματα εάν πωληθούν.
Αρχικά υπάρχει ο Τζιμπρίλ Σισέ, τον οποίο οι πράσινοι δεν σκέφτονται να πουλήσουν, ωστόσο αν ο ίδιος επιμείνει στην απόφαση του θα πρέπει να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση. Να πωληθεί με τα λεφτά της ρήτρας του είναι δύσκολο, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν συζητούν να τον πουλήσουν με λιγότερα λεφτά από αυτά που δαπάνησαν για να τον φέρουν, δηλαδή οκτώ εκατομμύρια ευρώ.
Ο πιο πιθανός για να αποχωρήσει είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Τόσο το μεγάλο του συμβόλαιο (1.2 εκατομμύρια το χρόνο) που λήγει το 2014, όσο και το γεγονός ότι έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό κατά καιρούς, τον κάνουν πολύ καλό υποψήφιο για πώληση.
Οι άλλες τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκό που μπορούν να πωληθούν το καλοκαίρι, είναι αυτές των ελλήνων παικτών που το συμβόλαιο τους λήγει το 2012.
Αρχικά υπάρχει ο Σωτήρης Νίνης για τον οποίο πλέον ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα πει όχι σε μια πρόταση παρόμοια με αυτή της Λάτσιο (7 εκατομμύρια ευρώ) ή και ακόμα για μικρότερη πρόταση. Η ρήτρα του αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο με το συμβόλαιο του να λήγει το 2012 είναι απίθανο να την πληρώσει κάποια ομάδα.
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε μια καλή χρονιά και τραβάει τα βλέμματα ομάδων από την Ιταλία. Σαμπντόρια, Ουντινέζε, Κιέβο αλλά και κάποιες γερμανικές ομάδες είναι στην λίστα των θαυμαστών του και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να φέρει πρόταση.
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας θεωρείται πολύ πιθανό να πωληθεί καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών και γερμανικών ομάδων. Τζένοα, Σαμπντόρια, Πάρμα και Κιέβο είναι οι ομάδες με τις οποίες έχει συνδεθεί κατά καιρούς ο διεθνής γκολκίπερ.
Τέλος ο Νίκος Σπυρόπουλος που έχει μεταπτώσεις στην απόδοση του, είναι πολύ πιθανό να φέρει πρόταση είτε από την Γερμανία είτε από την Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου