Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

«Μόνο νίκες στο Φάληρο!»

 «Μόνο νίκες στο Φάληρο!»Αποφασισμένοι για την επίτευξη του «15 στα 15» στο «Γ. Καραϊσκάκης» δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν με αυτό τον τρόπο να δώσουν χαρά στο κοινό του συλλόγου αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών επιθυμούν διακαώς τις ισάριθμες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο φαληρικό στάδιο και είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν ΑΕΚ, Καβάλα και Λάρισα για να κάνουν το απόλυτο, επίδοση που θα αποτελεί ρεκόρ του συλλόγου από την ημέρα που επέστρεψε στο φαληρικό στάδιο.

«Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο μέσα στο Καραϊσκάκη. Μόνο νίκες πρέπει να έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», τονίζουν χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις μεταξύ τους συζητήσεις τους και μέσα από αυτά τα λόγια φαίνεται πόσο αποφασισμένοι είναι να κάνουν το «15 στα 15» στην έδρα τους.

Ιδιαίτερα, μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη, οι παίκτες των Πειραιωτών είναι ακόμα πιο... τσιτωμένοι, αφού θέλουν να δώσουν χαρά στον μεγαλομέτοχο της ομάδας αλλά να κάνουν περήφανο και τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου