Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Νεμπεγλέρας: «Εμείς στον τελικό»

Νεμπεγλέρας: «Εμείς στον τελικό»Ο αρχηγός του Ατρομήτου, Κώστας Νεμπεγλέρας, εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση στον τελικό, σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Περιστέρι, και αφιέρωσε το γκολ που έβαλε στην οικογένειά του.

Αυτοί οι αγώνες είναι τελείως διαφορετικοί από αυτούς του πρωταθλήματος. Εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί. Είχαμε αρκετές φάσεις και βάλαμε δύο γκολ. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ από στημένη φάση, κάτι που μας αφήνει πικρία.

- Το τελικό αποτέλεσμα θεωρείς πως σας αδικεί;

Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τελικά εκεί που πήγαινε το 3-0 έγινε το 2-1. Αυτήν την στιγμή όμως πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη το ματς αυτό. Θα το ξανακοιτάξουμε όταν έρθει η ρεβάνς στις 16 του μηνός. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να ξεκουραστούμε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος που έρχεται.


- Ο Ατρόμητος θα μπορέσει να προκριθεί κατά τη γνώμη σου;

Σίγουρα πιστεύω ότι μπορύμε να προκριθούμε. Πιστεύουμε στην ομάδα και στις δυνατότητές της. Δείξαμε πως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θα πάμε εκεί για την πρόκριση.

- Μίλησέ μου λίγο για τη φάση του γκολ που σημείωσες.

Τα πιο πολλά εύσημα ανήκουν στον Ανρί για την κούρσα που έκανε. Γενικά ο Ανρί έκανε ένα πολύ καλό ματς. Έσπασε την μπάλα πολύ καλά στον χώρο. Εγώ ακολούθησα όλη την φάση και βρέθηκα σε ένα καλό σημείο για να πετύχω το γκολ.

- Θα ήθελες να το αφιερώσεις κάπου;
Θα το αφιερώσω στα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Σήμερα ήταν κοντά μου στο γήπεδο και θα έλεγα πως με βοηθούν πάρα πολύ σε κάθε φάση της ζωής μου αλλά και στο να είμαι σε τόσο καλή κατάσταση. Όταν είσαι καλά με την οικογένειά σου είναι πολύ σημαντικό. Παίζει σπουδαίο ρόλο.

- Όσον αφορά στο πρωτάθλημα θεωρείς πως ο Ατρόμητος θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία;

Όπως είπα και πριν από αύριο θα πρέπει να ασχοληθούμε με το επόμενο ματς, να παρουσιάστουμε καλοί και να νικήσουμε. Φυσικά και θα τα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ομάδα. Με την εικόνα όμως που έχουμε δείξει αδικούμε τους εαυτούς μας. Δεν μας αξίζει αυτή η βαθμολογική θέση.

- Τι έχεις να πεις για τον κόσμο σας, που σας στήριξε τόσο;

Πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μας στήριζαν. Πρέπει να τους κρατήσουμε κοντά μας και στα επόμενα ματς. Θέλω να τους υποσχεθώ πως στο τέλος θα τους δικαιώσουμε και θα τους δώσουμε χαρά. Τα καλύτερα τώρα έρχονται για εμάς.

- Θα ήθελα τέλος να σε ρωτήσω για πόσα χρόνια ακόμη σκέφτεσαι να συνεχίσεις; Παρά την ηλικία σου είσαι ένας παίκτης που διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση ενώ απ' όσο γνωρίζω κάθε φορά πηγαίνεις 15 με 20 λεπτά πριν από την προπόνηση για να κάνεις προθέρμανση και να είσαι απόλυτα έτοιμος.

Δεν σκέφτομαι να σταματήσω. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που λέω πάνω απ' όλα είναι να είμαι γερός. Χωρίς την υγεία σου δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Μέσα από την δουλειά που κάνω θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω και άλλα χρόνια σε υψηλό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου