Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Γι’ αυτό θα το πάρει! (video)

Γι’ αυτό θα το πάρει! (video)Η Ντόρτμουντ είναι στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και οι παίκτες της φροντίζουν να κάνουν «μαγικά» εντός όσο και εκτός γηπέδων. Η Εθνική οδός μετατράπηκε σε… Βεστφάλεν και οι Σαχίν-Βεϊντφέλερ σε «ταχυδακτυλουργούς»!
Τελικά αν ξέρεις καλά το τόπι μπορείς να το δείξεις τόσο στο γήπεδο όσο και στην… Εθνική οδό! Οι παίκτες της Ντόρτμουντ δείχνουν στην Μπουντεσλίγκα πόσο άνετοι είναι, βρίσκονται στην κορυφή και δεν διστάζουν να δείξουν και από το… λεωφορείο πόσο εύκολο είναι το ποδόσφαιρο αν το έχεις μέσα σου. Το βίντεο που τράβηξαν δείχνει κάτι το απίστευτο, με τον Νούρι Σαχίν να σουτάρει από την πόρτα του πούλμαν σε… τοίχο της Εθνικής οδού και τον Βεϊντφέλερ να μπλοκάρει από την άλλη ενώ το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου