Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Oμάδα που κερδίζει, κόουτς δεν αλλάζει!

Oμάδα που κερδίζει, κόουτς δεν αλλάζει!Ένας μήνας παρά κάτι… ψιλά πέρασε από τη στιγμή που τα κλειδιά της Τούμπας παραδόθηκαν στον Μάκη Χάβο. Το gazzetta.gr παρουσιάζει πώς από υπηρεσιακός τεχνικός, λόγω των κατορθωμάτων του γίνεται μόνιμος!
Ήταν 17 Οκτωβρίου του 2010. Ούτε σχεδόν ένας μήνας πέρασε από τη στιγμή που ο Παύλος Δερμιτζάκης απομακρύνθηκε και επίσημα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Η σημερινή ημέρα δείχνει «15 Νοεμβρίου του 2010» και ο Μάκης Χάβος όχι μόνον δεν αντικαταστάθηκε στον πάγκο του Δικεφάλου, αλλά συνεχίζει τη διαδρομή του κανονικά, κάνοντας την έννοια του υπηρεσιακού προπονητή να μοιάζει με… μύθο!
Μία ήττα και έξι νίκες
«Κάθε αρχή και δύσκολη», λέει ένα από τα ρητά του θυμόσοφου λαού μας. Η πρεμιέρα του Μάκη Χάβου στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν ένα κολύμπι… στον ωκεανό. Στην Ισπανία και συγκεκριμένα απέναντι στην τρίτη φετινή δύναμη της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Βιγιαρεάλ. Ο ΠΑΟΚ στέκεται όρθιος, αλλά ηττάται με 1-0 από μία ανώτερη ομάδα.
Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η συνέχεια αποδείχθηκε αντίστροφη και το κλίμα… άλλαξε άρδην προς το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο πετυχαίνει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, και από τη ζώνη του υποβιβασμού πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της Σούπερ Λιγκ και ο στόχος ενός τίτλου… παίρνει σάρκα και οστά για μία ακόμη φορά.
Στην Ευρώπη; Διόλου άσχημα με νίκη απέναντι στη Βιγιαρεάλ (1-0)  όπου βάζει το τρένο του ΠΑΟΚπάνω στις ράγες τις πρόκρισης για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Επιπρόσθετα, το πάθημα με τους αποκλεισμούς του Πανιωνίου και του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας δεν ρίχνει στην παγίδα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σημειώνει μία δύσκολη πρόκριση στην παράταση απέναντι στον Εορδαϊκό στη Φλώρινα.
Τι πιστώνεται ο Χάβος
Ο ίδιος έχει προσδώσει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική άνοδος των «ασπρόμαυρων» είναι ένα από τα σημαντικά έργα του Μάκη Χάβου. Το σερί συνεχόμενων νικών έχει αλλάξει άρδην την ψυχολογία που είχε διαμορφωθεί και είχε φτάσει ακόμη και σε σημείο να καταρρακωθεί.
Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκ νέου… στα ψηλά ράφια του πρωταθλήματος, μια και ήδη είναι στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας. Οι επιστροφές παικτών στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης  που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς αλλά και εκάστοτε τιμωρίες, είναι ένα θετικό γεγονός.
Επιπλέον, θετικό είναι και το γεγονός πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ… ψηφίζει τη δεδομένη στιγμή τον Έλληνα τεχνικό για την τεχνική ηγεσία της ομάδας του.
Ο Μάκης Χάβος ήταν ο απόλυτος θριαμβευτής, αποτάσσοντας εντελώς από πάνω του την στάμπα του υπηρεσιακού τεχνικού. Οι επόμενες προκλήσεις για τον ίδιο έχουν τα ονόματα των Ολυμπιακού, Μπριζ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η συνέχεια αναμένεται με τις καλύτερες συνθήκες για τον ίδιο. 

Οι αγώνες με προπονητή τον Μάκη Χάβο
24/10/2010 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1

31/10/2010 Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2

08/11/2010 Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-1

14/11/2010 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

1 28/10/2010 Εορδαϊκός-ΠΑΟΚ 0-1

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

21/10/2010 Βιγιαρεάλ- ΠΑΟΚ 1-0

04/11/2010 ΠΑΟΚ- Βιγιαρεάλ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου