Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η 18άδα του Βαλβέρδε

Η 18άδα του ΒαλβέρδεΠέντε ημίχρονα σε μία εβδομάδα δεν βγαίνουν με μία ενδεκάδα και ο Βάσκος ετοιμάζει ροτέισιον.
Είναι δεδομένο ότι προτεραιότητα στο μυαλό του Βαλβέρδε έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο Βάσκος κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά και μετά προχωρά στο επόμενο. Οι συγκυρίες, ωστόσο, έχουν οδηγήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού να σκέφτεται και την επόμενη μέρα.
Ο Βαλβέρδε μαζί με τους συνεργάτες του καταστρώνει τα πλάνα για τα τρία σερί παιχνίδια. Άλλωστε, όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από μερικές μέρες, στον Ολυμπιακό έχουν μπροστά τους ένα στοίχημα. Να μαζέψουν εννέα βαθμούς, έτσι ώστε στη… χειρότερη περίπτωση να βρίσκονται τρεις πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό.
Το να βγουν τα πέντε ημίχρονα με 11 παίκτες είναι πρακτικά αδύνατο. Ο Βαλβέρδε το ξέρει αυτό και ήδη σκεφτεί τους παίκτες που θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τους εννέα πόντους.
Για την ακρίβεια, ο Βαλβέρδε ποντάρει σε 18 ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Πάρντο, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Μοντέστο, Ντουντού, Ουρτάδο, Φουστέρ, Γ. Παπαδόπουλο, Ριέρα, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Μήτρογλου, Φετφατζίδη συν τους Μιραλάς, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ιμπαγάσα που προέρχονται από τραυματισμό και ο Βαλβέρδε στις επόμενες μέρες θα μάθει 100% για ποια ματς θα μπορεί να τους υπολογίζει. Ο Μπράβο και ο Ιμπαγάσα λογικά θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Μέλμπεργκ μπορεί να προλάβει και το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ για τον Μιραλάς οι Πειραιώτες είναι σίγουροι ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου