Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Πρεμιέρα με όνειρα...

Πρεμιέρα με όνειρα...Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του EuroCup ανοίγει, με τους Άρη, ΠΑΟΚ και Πανελλήνιο να ευελπιστούν ότι θα παρουσιαστούν αρκούντως... ανταγωνιστικοί στη διοργάνωση. Ντεμπούτο του Άλεν Άιβερσον με τη φανέλα της Μπεσίκτας.
Η τριπλή εκπροσώπηση ελληνική εκπροσώπηση στο φετινό EuroCup ξεκινά, με τον Άρη να υποδέχεται την Αζόμβας (4ος όμιλος) στο Αλεξάνδρειο (9.00μ.μ) και τους «κίτρινους» να ευελπιστούν ότι θα μπουν με το... δεξί στη διοργάνωση, έχοντας ως επιπρόσθετο «όπλο» τη μαζική συμπαράσταση του κόσμου τους. 

Η αποψινή αντίπαλος του Άρη επικράτησε της Ζαπορίζιε στην τελευταία της αναμέτρηση για το ουκρανικό πρωτάθλημα.

Στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου, οι «Ολυμπιονίκες» κοντράρονται στην Ιταλία με την Καντού (9.00μ.μ), φιλοδοξώντας να... ξεχαστεί η μη επιθυμητή πορεία τους στην Α1, με μία εμφάνιση ανάλογη των... περσινών τους στο θεσμό (σ.σ. παρουσία στο Final Four). 

Η ιστορική ιταλική ομάδα ηττήθηκε στην έδρα της -το περασμένο Σάββατο- από τη Σιένα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του «σπαγγέτι σιρκουί», ωστόσο δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα της Τοσκάνης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει πλέον στα ευρωπαϊκά παρκέ και θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 6ου ομίλου στη Μαδρίτη την Εστουντιάντες (9μ.μ.), που προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην ACB επί της Ουνικάχα Μάλαγα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του EuroCup, ξεχωρίζει σαφώς το ντεμπούτο του Άλεν Άιβερσον με τη φανέλα της Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη τη Χέμοφαρμ, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

EuroCup – 1η αγωνιστική

1ο Γκρουπ
7μ.μ. Μπάνβιτ-Λε Μαν
9μ.μ. Όλντενμπουρκ-Ούνιξ

2ο Γκρουπ
7.30μ.μ. Μπεσίκτας-Χέμοφαρμ
9.30μ.μ. Βιλερμπάν-Γκέντιγκεν

3ο Γκρουπ
7.15μ.μ. Σιαουλιάι-Μπούντουσνοστ
10.30μ.μ. Γκραν Κανάρια-Μπουντιβέλνικ

4ο Γκρουπ
9μ.μ. Άρης-Αζόβμας
9μ.μ. Τσεντεβίτα-Χάπολ Γκιλπόα/Γκαλίλ

5ο Γκρουπ
8.30μ.μ. Γκαστέρα Φλέιμς-Γαλατάσαραϊ
9μ.μ. Καντού-Πανελλήνιος

6ο Γκρουπ
9μ.μ. Εστουντιάντες-ΠΑΟΚ
9.45μ.μ. Μπένετον-Ροάν

7ο Γκρουπ
7μ.μ. Χάποελ Ιερουσαλήμ-Ρίγα
8μ.μ. Νίνμπουρκ-Καχασόλ

8ο Γκρουπ
6μ.μ. Κράσνιε Κρίλια-Καζέρτα
8μ.μ. Άνβιλ-Άλμπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου