Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΧΙΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!

Μετά από τρεισήμισι χρόνια ο άλλοτε προπονητής του Θρύλου Όλεγκ Μπλαχίν επανήλθε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας την Μεγάλη Πέμπτη.

Ο «Τσάρος» έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας και θα ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει η Ουκρανία για πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, αντικαθιστώντας τον Γιούρι Καλίντβιντσεφ.

Ο Μπλαχίν επανέρχεται στο τιμόνι των Ουκρανών μετά από τρεισήμισι χρόνια με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη πρόσληψή του το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Να σημειωθεί ότι ο ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Ολυμπιακού Μπλαχίν, είχε βρεθεί στην άκρη του πάγκου της πειραϊκής ομάδας (Ιούνιος 1990-Ιανουάριος 1993) και επί ημερών του ο Θρύλος απέδωσε διαστημικό ποδόσφαιρο, παρά τα τεράστια διοικητικά προβλήματα, που ταλάνιζαν εκείνη την περίοδο τους «ερυθρόλευκους». Επίσης, έχει εργαστεί σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ιωνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου