Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Αντίο» στον τίτλο είπε η Άρσεναλ

arsfagfΗ Άρσεναλ δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αναδείχθηκε την Μεγάλη Τρίτη, ισόπαλη 0-0 με την Νιούκαστλ, καθώς έμεινε στο 3-3 με την Τότεναμ στο «White Hart Lane» σε εξ’ αναβολής αγώνα για την Premier League.
Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις και έξι γκολ, οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να προηγηθούν με… αέρα δύο τερμάτων (3-1), ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να μειώσουν αρκετά την διαφορά από τους «κόκκινους διαβόλους».
Η διαφορά, πλέον από την πρώτη Γιουνάιτεντ, είναι στο -6 και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν τα πράγματα είναι δύσκολα.
Οι παίκτες του Βενγκέρ, άνοιξαν το σκορ με τον Γουόλκοτ, μόλις στο 5’, όμως δύο λεπτά μετά ο Φαν ντερ Φααρτ έκανε το 1-1. Ο Νασρί πέντε λεπτά μετά έκανε 2-1 και οι φιλοξενούμενοι πήραν ξεκάθαρα το «πάνω χέρι» με το τέρμα του Φαν Πέρσι στο 41’.
Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά με τον Χάντλεστον στο 44’ και στο 71’, με το δεύτερο γκολ του Φαν ντερ Φααρτ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Στον άλλον αγώνα, η Τσέλσι ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Μπέρμιγχαμ (3-1) στο Stamford Bridge και ισοβαθμεί πλέον με την Αρσεναλ στη 2η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου