Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αντιδράσεων συνέχεια στον Ηρακλή

ΠΟΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΗ

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή οργανώνουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.
Κινητοποιήσεις ανάλογες του περασμένου καλοκαιριού ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή, που δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν αδρανείς τις εξελίξεις γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα. Μετά τη χθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση στο Κατσάνειο, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης θα γίνει γενική συνέλευση των οπαδών στα γραφεία της «Αυτόνομης Θύρας 10» στην Αριστοτέλους, με θέμα συζήτησης την οργάνωση της πορείας της Τρίτης και των μελλοντικών κινητοποιήσεων.
Το σχετικό μήνυμα στην ιστοσελίδα του συνδέσμου αναφέρει:
«Τη Μεγάλη Πέμπτη στα γραφεία του συνδέσμου μας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη γενική συνέλευση ολόκληρου του λαού του ΗΡΑΚΛΗ με θέμα τη καλύτερη οργάνωση τόσο της μεγάλης πορείας της Τρίτης, όσο και του καλύτερου συντονισμού των μελλοντικών κινητοποιήσεων!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
Η σημερινή πορεία ήταν μόνο η αρχή… τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!».
Την ίδια ώρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκαν φέιγ βολάν για τη συγκέντρωση της Τρίτης. «Κάτω τα ξερά σας από τον Ηρακλή», αναγράφεται σε αυτά με τον κόσμο της ομάδας να προειδοποιεί. Το εν λόγω φέιγ βολάν μάλιστα προβάλλεται από οπαδούς του Ηρακλή, χρήστες του διαδικτύου, ως εικόνα προφίλ στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου