Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Beko BBL: Πέφτει η αυλαία στη Μπουντσελίγκα

Beko BBL: Πέφτει η αυλαία στη Μπουντσελίγκα  Όταν όλα τα υπόλοιπα φαίνονται να έχουν κριθεί, η αναμέτρηση της Μιτελντόιτσερ με την Γκέτινγκεν για την τελευταία αγωνιστική (34η στον αριθμό) θα αποφασίσει ποια θα είναι η 8η ομάδα των πλέι οφ, καθώς και ποια θα υποβιβαστεί -παρέα με την Ντίσελντορφ- από την μπασκετική Μπουντεσλίγκα. Φαβορί για… downstairs, η Μπέιρουθ.


ΑΛΜΠΑ – ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ
Από τα πλέον αδιάφορα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, αφού η Άλμπα έχει «κλειδώσει» την 3η θέση της βαθμολογίας, την ώρα που η Τούμπιγκεν βρίσκεται κάπου για τις διακοπές του Πάσχα! Εννοώ, ότι εδώ και μερικές αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι ούτε αγχώνονται (για τυχόν παραμονή τους) ούτε προλαβαίνουν την 8η θέση! Θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες η ομάδα του Βερολίνου, χωρίς άγχος η Τούμπιγκεν. Μακριά!

ΒΟΝΝΗ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΝΓΚ
Επιτέλους, τέλος! Για την Βόννη η συγκεκριμένη εισαγωγή, αφού η ομάδα του Μίκαελ Κοχ ενώ ξεκίνησε με φιλοδοξίες λόγω πολλών και καλών (όπως πίστευαν στη διοίκηση) μεταγραφών, έχει μείνει εκτός πλέι οφ εδώ και μερικές αγωνιστικές! Δεν κινδύνεψε καθόλου, αλλά είπαμε… Αυτό θα έλειπε! Κλείνει τη σεζόν υποδεχόμενη τη Μπραουνβάινγκ που έχει εξασφαλίσει την 6η θέση και θέλει νίκη για να «κλειδώσει» την 5η (αφού η Όλντενμπουργκ αναμένεται να επικρατήσει της Ντισελντορφ). Μονόπλευρο το ενδιαφέρον λοιπόν, κι ίσως αυτό να παίξει το ρόλο του.

ΛΟΥΝΤΒΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
Υπάρχει κίνητρο για την Λούντβινγκσμπουργκ, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να μείνει εκτός πλέι οφ και να γκρεμίσει ότι με κόπο έχτισε τόσες αγωνιστικές πριν! Έκπληξη η πορεία της συνολικά φέτος, αλλά με σταθερό μπάσκετ (και την παράλληλη στήριξη μου) τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής! Υποδέχεται τη Φρανκφούρτη που έχει κλειδώσει τη 2η θέση και θα παρουσιαστεί χωρίς κίνητρο. Η σοβαρή ομάδα – σιδηρόδρομος (Λουντβινγκσμπουργκ, δηλαδή) θα νικήσει!

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΕΪΡΟΥΘ
Η Μπέιρουθ με νίκη επί της πρώτης (βαθμολογικά, αγωνιστικά, γενικά) Μπάμπεργκ εκτός έδρας, μένει στην κατηγορία! Της τα  είπαν τα νέα; Η Μπάμπεργκ δεν χαρίζεται και δεν δέχεται να χάσει από κανέναν στο γερμανικό πρωτάθλημα.  Σε κάθε αγωνιστική παρουσιάζεται λες και καίγεται και –δυστυχώς- για τη Μπέιρουθ το ίδιο θα κάνει και τώρα για να κλείσει όπως πρέπει τη κανονική σεζόν.Η Μπέιρουθ ας πρόσεχε στα προηγούμενα παιχνίδια της. Τώρα, ας παρακαλάει την Γκέτιγκεν να νικήσει εκτός της Μιτελντόιτσερ!

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ
Στην Όλντενμπουργκ παρουσιάζεται τεράστια ευκαιρία να τερματίσει στην 5η θέση. Οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό είναι να νικήσει την τελευταία και υποβιβασμένη Ντίσελντορφ, και την ίδια ώρα να χάσει η Μπραουνσβάινγκ εκτός. Εκείνη θα κάνει το καθήκον της, τώρα για την Μπραουνσβάινγκ, βλέπουμε… Αξιέπαινη η μαχητικότητα της Ντίσελντορφ, που παρά τον βέβαιο υποβιβασμό της, νίκησε την περασμένη αγωνιστική την Μπέιρουθ και την τραβάει μαζί της προς ΒΟΥ κατηγορία μεριά!

ΟΥΛΜ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης αφού στην Ουλμ ετοιμάζονται να τσουγκρίσουν αυγά, να ανταλλάξουν δώρα κτλ. Κοινώς, μόνο στα αγωνιστικά δεν είναι το μυαλό τους, αφού δεν προλαβαίνουν τα πλέι οφ και έχουν χάσει το τρένο της 8αδας εδώ και καιρό! Αντιθέτως, η Μπρεμερχάβεν, αν ηττηθεί, αυτόματα μένει εκτός πλέι οφ. Αν νικήσει, ωστόσο, και παράλληλα χάσει η Λούντβινγκσμπουργκ τότε θα τερματίσει 8η και θα παίξει με τη Μπάμπεργκ στα πλέι οφ. Καλή στα εκτός έδρας, χωρίς απουσίες.

ΤΡΙΕΡ – ΑΡΤΛΑΝΤ
Επίσης μονόπλευρο το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου ματς, μια η Άρτλαντ βρέξει-χιονίσει, η συντέλεια του κόσμου να έρθει, θα τερματίσει στην 4η θέση της κανονικής περιόδου. Από την άλλη, η Τρίερ με ήττα ξεχνάει τα πλέι οφ, ενώ με νίκη, ελπίζει μέσω  ισοβαθμιών να χωθεί στην 8αδα. Ψιλοδύσκολα, αφού μόνο της Λούντβινγσμπουργκ υπερτερεί! Θα το παλέψει κι αν τα νέα από το ραδιοφωνάκι είναι ευχάριστα, τότε θα ολοκληρώσει το καθήκον της απέναντι στην αδιάφορη Άρτλαντ.

ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ – ΓΚΙΣΕΝ
Δεν αγγίζουμε ούτε αυτό το παιχνίδι, αφού σε αδιάφορα ματς που πρέπει να μαντέψεις την τελική διαφορά πόντων, δεν αξίζει να στέκεσαι στιγμή! Και για τεέτοιο πρόκειται! Η Φοίνιξ Χάγκεν σκέφτεται ήδη for…. Next year, ενώ και η Γκίσεν ευγνωμονεί όλους τους Θεούς του κόσμου που σώθηκε! Α! Ψέματα! Υπάρχει μια πιθανότητα να υποβιβαστεί, αν ηττηθεί και παράλληλα νικήσουν η Μιτελντόιτσερ και η Μπέιρουθ εκτός της Μπάμπεργκ! Χαχα! Σοβαροί να’ μαστε…

ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ – ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ
Αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, ιδίως για τη Μιτελντόιτσερ, που μόνο με νίκη μένει (λογικά) στην κατηγορία. Με ήττα, αποχαιρετά! Το καλό για αυτή είναι ότι η Μπάμπεργκ θα πράξει όπως πρέπει κόντρα στη Μπέιρουθ και θα έχει να σκέφτετια μόνο τα καμώματα της Γκίσεν. Το κακό, είναι θα έχει απέναντί της μια ομάδα που κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα παρουσιαστεί, μια και κυνηγάει τη νίκη που θα τη φέρει εντός πλέι οφ. Πάντως, αν τελικά πέσει η Μιτελντόιτσερ, θα της αξίζει, με βάση τα τελευταία αποτελέσματά της! Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί!


Στο ψαχνό… Με βάση το κίνητρο θα ποντάρουμε στην τελευταία αγωνιστική της Γερμανίας, αφού αν χάσουμε στο ποντάρισμά μας, θα χάσουν πολλά (ακόμη και κατηγορίες) οι ομάδες που θα στηριχθούμε. Έτσι λοιπόν, θα εμπιστευτούμε τις Μπρεμερχάβεν, Γκίσεν και Λούντβινγκσμπουργκ ώστε να νικήσουν. Με ρίσκο, αλλά αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου