Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ενδιαφέρον Εργοτέλη για Ρικάρντο Ντάνι

Ενδιαφέρον Εργοτέλη για Ρικάρντο ΝτάνιΟ 29χρονος ποδοσφαιριστής του Γηραιού αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων των κρητικών και δεν αποκλείονται άμεσα εξελίξεις μετά το Πάσχα.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον του Εργοτέλη επιβεβαιώνουν και πηγές από τον Ηρακλή όπου είναι ενήμεροι για το... φλερτ που υπάρχει ανάμεσα στους ηρακλειώτες και τον πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Ο Ντάνι αγωνίστηκε φέτος σε 24 παιχνίδια έχοντας πετύχει δύο γκολ, στα παιχνίδια με την Ξάνθη και την ΑΕΚ και αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων του Εργοτέλη για την θέση του αμυντικού μέσου προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που θα δημιουργηθεί από την επικείμενη αποχώρηση του Τζούνιορ ή του Μπέτο ή ακόμα και των δύο μαζί.

Εκτός του Ντάνι, οι άνθρωποι του Εργοτέλη κοιτάζουν και τον Μπαστία του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ο αργεντίνος χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και η περίπτωσή του είναι σαφώς δυσκολότερη από εκείνη του πορτογάλου του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου