Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η Μίλαν στο «παιχνίδι» για Χουλκ

Η Μίλαν στο «παιχνίδι» για ΧαλκΗ Μίλαν φέρεται να είναι ένας από τους πολλούς «μνηστήρες» που έχει αποκτήσει ο Χαλκ, μια και συνεχίζει της καταπληκτικές του εμφανίσεις. Παράλληλα, ιταλικό μέσο φιλοξενεί δηλώσεις του Μπράιντα που δείχνουν ότι τα μάτια των «ροσονέρι» είναι στραμμένα πάνω στον Βραζιλιάνο.
Η αλήθεια είναι ότι ο Μπερλουσκόνι μάλλον θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει, καθώς η Πόρτο είναι γνωστό ότι δεν πουλάει φτηνά, αλλά πλέον ο Χαλκ έχει τραβήξει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης και έχει πείσει πολλούς για την αδιαμφισβήτητη αξία του.
Τέλος, δημοσίευμα της «Corriere de lo Sport» φιλοξενεί δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μίλαν, Αριέντο Μπράιντα, οποίος υποστήριξε ότι ο Χαλκ θα ήταν μία πολύ καλή λύση για την επίθεση των «ροσονέρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου