Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Το "αντίο" στον Αντεφέμι

Τη M.Τρίτη έλαβε χώρα η τελετή που οργάνωσαν οι διοικούντες την Ξάνθη στη μνήμη του αδικοχαμένου Αντεφέμι Ολουμπάγιο.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και 500 φίλαθλοι έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο των Πηγαδίων, ενώ οι δύο οργανωμένοι σύνδεσμοι της ομάδας, οι "Ακρίτες" και οι "Ξάνθη fans" κατέθεσαν στεφάνια μπροστά στη μεγάλη φωτογραφία του Νιγηριανού, που στήθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε λίγο αμέσως μετά τη φυσούνα, στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κάτω από αυτή υπήρχε σχηματισμένο το όνομα ADE 13, φτιαγμένο με ρεσό κεράκια. Δίπλα στη φωτογραφία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, υπήρχε η φανέλα με το νούμερο "13" και το όνομά του.

Ο Σπύρος Βάλλας που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μην μπορώντας να κρύψει και να περιγράψει τη θλίψη του, τόνισε πως " είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Κρίμα που χάθηκε ένα τόσο νέο παιδί και μάλιστα σε μία τόσο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε το τι νιώθουμε".

Στο μεταξύ, ένα σίριαλ ξεκίνησε από στην Ξάνθη σχετικά με τη σορό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Εδώ και λίγες ώρες η σορός του ταριχεύτηκε και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και άνθρωποι της ομάδας (σε συνεννόηση πάντα με την οικογένεια του παίκτη στη Νιγηρία) προσπαθούν να βρούν αεροπορικές εταιρείες με συγκεκριμένα γραφεία κηδειών, που αναλαμβάνουν τη μεταφορά ταριχευμένων σορών.

Η πτήση έχει προορισμό το Λάγος της Νιγηρίας με ανταπόκριση από κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αμέσως μόλις βρεθεί λύση στο ζήτημα της μεταφοράς της σορού του, θα αποφασιστεί αν αυτή θα συνοδευτεί από την αποστολή της Ξάνθης στην πατρίδα του ή όχι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου