Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πανικός για ένα εισιτήριο

aek!!!Στην ΠΑΕ ΑΕΚ είχαν πολλά χρόνια να ζήσουν τέτοιου είδους πίεση από τον κόσμο τους. Για τη συγκεκριμένη διοίκηση δε, είναι πρωτοφανές αυτό που βιώνει τις τελευταίες ημέρες, καθώς στις τάξεις των φίλων της Ένωσης επικρατεί γενικός ξεσηκωμός.
Η αιτία, βεβαίως, δεν είναι άλλη από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στις 30 Απριλίου. Τα 31.550 «μαγικά χαρτάκια» που είχε εξασφαλίσει η ΑΕΚ έχουν κάνει «φτερά» από χθες. Και βλέποντας την κινητοποίηση των Ενωσιτών, αλλά και τα μηνύματα… απόγνωσης που στέλνουν από ολόκληρη την Ελλάδα, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την ΕΠΟ και την αστυνομία, προκειμένου να προημηθευτεί κι άλλα εισιτήρια.
Τελικά τα κατάφερε και θα πάρει επιπλέον 2.500 εισιτήρια (πιθανότατα αυτά που αντιστοιχούν στις θύρες 30 και 33), προκειμένου να τα διαθέσει στους φίλους της. Όχι στους συνδέσμους ή στους κατόχους διαρκείας, οι οποίοι έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση για το ΟΑΚΑ το βράδυ της 30ης Απριλίου, αλλά για τον απλό κόσμο που θα επιλέξει να περιμένει για ώρες στην ουρά, προκειμένου να αγοράσει το εισιτήριό του.
Αυτά τα 2.500 εισιτήρια πιθανόν να τεθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας σε κυκλοφορία. Και είναι δεδομένο, ότι θα βρουν κατόχους μέσα σε πολύ λίγες ώρες. Γι’ αυτό, η σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι μήπως μπορέσουν με κάποιον τρόπο να προμηθευτούν παραπάνω από 2.500 εισιτήρια.
Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένουν να δουν αν θα υπάρξουν επιστροφές από την πλευρά του Ατρόμητου. Όπως και να έχει, το βέβαιο είναι ότι με τον «πανζουρλισμό» που επικρατεί θα υπάρξουν αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ που θα μείνουν έξω από το ΟΑΚΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου