Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Θέλει Μπουμσόνγκ η Παρί

Θέλει Μπουμσόνγκ η ΠαρίΟ Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να φύγει από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.
Παράλληλα ο Γάλλος αμυντικός φαίνεται να έχει μπει στο μάτι της Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάτι επίσημο. Ο 31χρονoς αμυντικός βρίσκεται ψηλά στην λίστα των Παριζιάνων, οι οποίοι και παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.
Δεν αποκλείεται όσο περνάει ο καιρός και ο Μπουμσόνγκ συνεχίζει να είναι «μετέωρος» οι Γάλλοι να τον προσεγγίσουν προκειμένου να τον κάνουν κάτοικο «Παρκ Ντε Πρένς». Βέβαια η εξέλιξη της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Αν έρθει πάντως κάποια πρόταση για τον παίκτη, το μόνο σίγουρο είναι πως η ΠΑΕ θα την δεχτεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου