Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*

Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη Μίλαν τον κράτησε ο τραυματισμός του Αλεσάντρο Νέστα τον Ιανουάριο, ωστόσο εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην Παλερμο για το Coppa Italia τον σπρώχνουν ακόμη περισσότερο στην «πόρτα εξόδου» των πρωτοπόρων της Serie A.

Ο Έλληνας στόπερ ήταν ο χειρότερος του γηπέδου βάσει των βαθμών που συγκέντρωσε από τις
εφημερίδες και τις ιστοσελίδες που έκαναν την κριτική του αγώνα και μία εξ αυτών μάλιστα έγραψε πως «εάν η Μίλαν έχανε, τότε θα αποχαιρετούσε την ομάδα από χθες».

Ο 22χρονος αμυντικός πήρε μόλις την 6η φετινή ευκαιρία στην ενδεκάδα, αλλά δεν την εκμεταλλεύθηκε ούτε αυτήν. Άρχισε το παιχνίδι κάνοντας ορισμένα λάθη που αφορούσαν το κακό μαρκάρισμα των αντιπάλων. Στο 14' έχασε τελείως τον Χαβιέρ Παστόρε στο χώρο ευθύνης του και ο Αργεντινός ισοφάρισε για τους «ροζανέρι». Στο 53' αδράνησε χαρακτηριστικά, δίνοντας την ευκαιρία στον Αμπέλ Ερνάντες να φύγει στην «πλάτη» της άμυνας των γηπεδούχων και να κάνει το 2-1 για τους Σικελούς. Αμέσως μετά την ισοφάριση της Μίλαν, δε, υπέπεσε σε ένα παρ' ολίγον τραγικό λάθος, το οποίο εν τέλει δεν κόστισε το ματς στην ομάδα του.

Με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δείχνει εμπράκτως πως δεν τον υπολογίζει και τη Μίλαν να έχει εξασφαλίσει ήδη τον Φιλίπ Μεξές το καλοκαίρι και να ψάχνει για δεξί μπακ, ο Παπασταθόπουλος φαίνεται πως μετράει μέρες στο Σαν Σίρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου