Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Μόνο με τρελή πρόταση πωλείται»

NEWS_1290078589_pastore_palermoΗ σεζόν που πραγματοποιεί ο Χαβιέ Παστόρε με τη φανέλα της Παλέρμο έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα στη Σικελία και όχι άδικα.
Οι «μνηστήρες» που παρουσιάζονται ολοένα και πλυθαίνουν για την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού όμως ο πρόεδρος των «ροζανέρο», Μαουρίσιο Τζαμπαρίνι τους βάζει… φρένο.
Ο ισχυρός άνδρας των Σικελών βγήκε και πάλι μπροστά για να κρατήσει τον πολυτιμότερο παίκτη του συλλόγου λέγοντας ένα ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ δεν φτάνει ούτε για… το δεξί παπούτσι του Παστόρε:

«Ο Παστόρε δεν είναι προς πώληση, εκτός κι αν έρθει μία τρελή πρόταση. Θα ήθελα να τον κρατήσω έναν ακόμη χρόνο. Με 40 εκατ. ευρώ δεν αγοράζεις ούτε το δεξί του παπούτσι. Παλαιότερα είχα απορρίψει προτάσεις 50 εκατ. ευρώ. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα»
.
Οι ενδιαφερόμενοι για τον Αργεντίνο είναι αρκετοί μεταξύ των οποίων και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Το σίγουρο είναι πως όποια ομάδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Παστόρε θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη μέχρι να πιάσει… φόδρα αφού ο Τζαμπαρίνι δείχνει πως δεν δελεάζεται εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου