Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Στους καλύτερους ο Γκέκας

Στους καλύτερους ο ΓκέκαςΑνασκόπηση το γερμανικού πρωταθλήματος έκανε το Goal.com, με τον Φάνη Γκέκα, να είναι στις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού.
Μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ κόστισε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης η μεταγραφή του Φάνη Γκέκα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το προηγούμενο καλοκαίρι η ομάδα της Φρανκφούρτης χρειαζόταν έναν φθηνό επιθετικό και τον βρήκε στο πρόσωπο του Έλληνα διεθνή.
Το «Goal.com» έχει εκτενές αφιέρωμα στις καλύτερες μεταγραφές με αυτή του Φάνη Γκέκα να βρίσκεται στο νούμερο έξι: «Αν ήταν νεότερος, θα ήταν σίγουρα από τους πρώτους στόχους πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά το ότι τον επόμενο μήνα κλείνει τα 31, ίσως δεν του δώσει την ευκαιρία να κάνει ακόμα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Φέτος είναι από τους καλύτερους της ομάδας, έχοντας πετύχει πάρα πολλά σημαντικά τέρματα που κρατούν την Άιντραχτ στην παραμονή», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα για τον Έλληνα επιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου