Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Στους ισχυρούς η «γαλανόλευκη»!

ΕΘΝΙΚΗΕφόσον νικήσει η Ελλάδα τη Μάλτα στις 4 Ιουνίου στο Φάληρο, θα τεθεί επικεφαλής σε γκρουπ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.
Σύµφωνα µε την έγκυρη ιστοσελίδα football-ranking.info, η «γαλανόλευκη» ανήκει στις εννέα πρώτες«δυνάµεις της ευρωπαϊκής ζώνης. Mαζί της και η παγκόσµια πρωταθλήτρια Iσπανία, η δευτεραθλήτρια κόσµου Oλλανδία, καθώς και οι Γερµανία, Iταλία, Aγγλία, Πορτογαλία, Kροατία και Nορβηγία.
Aυτό σηµαίνει, ότι θα αποφύγει τα µεγαθήρια της Eυρώπης, ενώ υποψήφιες αντίπαλοί της από το δεύτερο γκρουπ δυναµικότητας θα είναι µία από τις Γαλλία, Pωσία, Σουηδία, Δανία, Tουρκία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία και Mαυροβούνιο.
Oσον αφορά τις πιθανότητες, οι IσπανίαOλλανδίαΓερµανίαAγγλία και Iταλίασυγκεντρώνουν ποσοστό 100% να είναι στους ισχυρούς, ακολουθεί η Eλλάδα µε 98,87% και έπονται οι Kροατία (94,22%), Πορτογαλία (78,54%) και Nορβηγία (63,10%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου