Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Σίγουρος για 4αδα ο Μαντσίνι

Σίγουρος για 4αδα ο ΜαντσίνιΤην τύχη  στα χέρια της κρατάει η Μάντσεστερ Σίτι  στην προσπάθεια να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ  σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι που αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για την προσεχή έκδοση του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου.

Η Σίτι είδε με χαρά τις Τότεναμ και Άρσεναλ να μένουν στη μεταξύ τους ισοπαλία και τα «σπιρούνια» να παραμένουν έτσι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πιο πίσω  από τους "πολίτες" και παρά το γεγονός ότι οι δύο πρώτες θ' αναμετρηθούν στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός επισημαίνει:
«Ήταν ωραίος αγώνας μεταξύ Άρσεναλ και Τότεναμ. Όλα είναι στο χέρι μας τώρα. Δεν εξαρτόμαστε ούτε από την Τότεναμ ούτε από κάποια άλλη ομάδα. Αν νικήσουμε στα παιχνίδια που απομένουν βγαίνουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου