Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ένας... Ρόουζ που φέρνει την άνοιξη και η... ασπιρίνη του Ουέιντ (videos)

Ο Ντέρικ Ρόουζ έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του και οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Σικάγο Μπουλς στη δεύτερη φάση των πλέι οφ. Εκτός κι αν τη σήμερον ημέρα στο ΝΒΑ γίνονται θαύματα.
Γιατί μετά το 88-84 των "ταύρων" στην Ινδιανάπολη, με το οποίο έφτασαν τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να έχουν τύχη οιΠέισερς στη συγκεκριμένη σειρά. Ο άσος των Μπουλς δεν ήταν καθόλου εύστοχος τελειώνοντας το ματς με 4/18 σουτ. Όμως υπήρξε καθοριστικός, καθώς στα 17.8 δεύτερα πριν από τη λήξη και με το σκορ στο 84-84 πέτυχε ένα δύσκολο και συνάμα εντυπωσιακό λέι απ. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να "κλέψουν" το ματς, ο Γκρέιντζερ δοκίμασε τρίποντο από την κορυφή, αλλά το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την επιλογή τους και η νίκη των Μπουλς σφραγίστηκε με τις βολές στο φινάλε. Συνολικά ο Ρόουζ είχε23 πόντους με 13/15 βολές, ενώ ο Λούολ Ντενγκ προσέθεσε 21. Σημαντική και η συνεισφορά του Κάιλ Κόρβερ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει 12 πόντους με 5/6 σουτ.
Μία νίκη από τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας απέχουν και οι Χιτ, οι οποίοι στο πρώτο ματς στη Φιλαδέλφεια επικράτησαν 100-94 των Σίξερς. Στο καλύτερο παιχνίδι του στην ποστ σίζον ο Ντουέιν Ουέιντ, που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από πονοκεφάλους, άγγιξε το τριπλ νταμπλ, καθώς σκόραρε 32 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. Όχι πως οι άλλοι δύο αστέρες της ομάδας πήγαν πίσω. Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ δούλεψε σε υψηλές στροφές, ενώ ο Κρις Μπος ακολούθησε με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο Έρικ Σπέλστρα χρησιμοποίησε μόνο οκτώ παίκτες, παίρνοντας ελάχιστα (μόνο 12 πόντους) από τον πάγκο του. Οι Σίξερς είχαν περισσότερες επιλογές, μοιράζοντας το σκορ (πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων), αλλά υστέρησαν πολύ στο ριμπάουντ (34 έναντι 50).
Οι Μπλέιζερς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τόσο εύκολα τη μάχη. Μετά μάλιστα το 97-92 στο Πόρτλαντ έστειλαν μήνυμα στουςΜάβερικς, καθώς μείωσαν σε 2-1 και ξαναμπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Μάλιστα η νίκη τους θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολη, αν είχαν υπερασπιστεί το +13 στις αρχές της τέταρτης περιόδου, εκμεταλλευόμενοι τους 25 πόντους του Ουέσλι Μάθιους και τους 20 του Λαμάρκους Όλντριτς. Ωστόσο οι "καουμπόηδες" του Ντάλας, με τον Τζέισον Τέρι να πυροβολεί από την περιφέρεια (29 πόντοι με 5/7 τρίποντα), έκλεισαν στο τέλος την απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες.
Τα αποτελέσματα της ημέρας
Ιντιάνα Πέισερς-Σικάγο Μπουλς 84-88 (0-3)
Δείτε εδώ καλύτερες φάσεις του αγώνα
Φιλαδέλφεια Σίξερς-Μαϊάμι Χιτ 94-100 (0-3)
Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Ντάλας Μάβερικς 97-92 (1-2)
Δείτε εδώ καλύτερες φάσεις του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου