Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Καλύτερα ο Κούμπιτσα

Καλύτερα ο ΚούμπιτσαΟ Ρόμπερτ Κούμπιτσα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επόμενη φάση της αποθεραπείας του σε περίπου 10 μέρες, όταν ο ίδιος υπολογίζει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Santa Corona της Ιταλίας.


Ο Πολωνός οδηγός νοσηλεύεται εκεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, ύστερα από το ατύχημα που είχε σε αγώνα ράλι και τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι.


«Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα», δήλωσε ο Κούμπιτσα στην επίσημη ιστοσελίδα της Renault.


«Η δύναμη και το βάρος μου αυξάνονται μέρα με την μέρα και έτσι θα φύγω από το νοσοκομείο πολύ σύντομα. Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς, αλλά ελπίζω να είμαι σε θέση να φύγω μέσα στις επόμενες 10 μέρες».


«Η κινητικότητα του χεριού μου είναι περιορισμένη, αλλά αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό σε τέτοιες καταστάσεις, γιατί οι μύες είναι ακόμα πολύ αδύναμοι από την μακρά περίοδο ακινησίας. Τα πράγματα σίγουρα βελτιώνονται κάθε μέρα που περνά».

Αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσομείο, ο Κούμπιτσα σκοπεύει να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μονακό και αργότερα θα γυρίσει σε άλλη κλινική της Ιταλίας για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο πολωνός μίλησε και για την πορεία της Renault στους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν: «Η ομάδα μού στέλνει τις αναφορές από τους αγώνες ώστε να παραμένω πλήρως ενημερωμένος, σαν να ήμουν στις πίστες. Επίσης ο επικεφαλής Ερίκ Μπουγιέ είναι σε συνεχή επαφή μαζί μου και ενημερώνεται για την γενική μου κατάσταση.

«Η ομάδα έχει κάνει αναμφίβολα ένα δυνατό ξεκίνημα στην σεζόν. Οι δυνατότητες του μονοθεσίου, τις οποίες είχα καταλάβει στο μοναδικό μου τεστ με αυτό στην Βαλένθια, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται. Τώρα είναι σημαντικό το εργοστάσιο να συνεχίσει να παράγει σταθερές αναβαθμίσεις για να διατηρηθεί αυτό το επίπεδο απόδοσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου