Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τάκης: «Θα πάρουμε την αδειδότηση»

tttttttttttttttttttttttΟ Γιάννης Τάκης δεσμεύτηκε στους φιλάθλους του Ηρακλή ότι η ομάδα θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση.
Η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων του Ηρακλή μετά την απόρριψη του φακέλου των «κυανόλευκων» από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ήταν η συγκέντρωση στο Κατσάνειο με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη. Πλήθος φιλάθλων της ομάδας έδωσαν το παρόν προκειμένου να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα όσα έχουν συμβεί.
Στην εκδήλωση βρέθηκε φυσικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, που έδωσε εξηγήσεις αλλά και υποσχέσεις, ενώ στο γήπεδο εμφανίστηκε και ο Χοσέμι, διαψεύδοντας με τις πράξεις του τη φημολογία περί αποχώρησής του από την ομάδα.
Όταν έγινε αντιληπτός ο Ισπανός αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους και δήλωσε: «Είμαι ένας από εσάς. Η ομάδα θα μείνει στη Σούπερ Λιγκ και εγώ θα είμαι εδώ».
Λίγο αργότερα ο Τάκης πήρε το λόγο και είπε: «Δεν μπορούν να μας ρίξουν στην δευτεροβάθμια. Ξέρουμε τι δουλειά έχει γίνει αυτόν τον χρόνο. Ο Ηρακλής είναι όμηρος του φορτίου που κουβαλάει δέκα χρόνια. Όμηρος της ρεμούλας, των χρεών, των μετόχων-αμετόχων που πετάνε αετό. Οι Κασσάνδρες προέβλεπαν ότι τον Δεκέμβριο δεν θα υπήρχαμε. Μετά έλεγαν θα πέσουμε αγωνιστικά. Η φανέλα, η δύναμη του κόσμου, κράτησαν τον Ηρακλή, αν και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.
Και επειδή δεν μπορούν να ρίξουν τον Ηρακλή αγωνιστικά, επιχειρούν να τον πλήξουν εξωαγωνιστικά. Θα δημοσιοποιήσουμε το σκεπτικό της απόφασης, παραβαίνοντας την αρχή της εμπιστευτικότητας. Επειδή ορισμένα παπαγαλάκια μας δημιουργούν προβλήματα, εμείς θα δημοσιοποίησουμε το έγγραφο της επιτροπής. Την Τρίτη θα καταθέσουμε την έφεση και θα ζητήσουμε τάχιστα να εκδικαστεί. Δεν θέλουμε να κρύβονται, δεν θέλουμε τον περσινό εφιάλτη. Να τελειώσουμε μέχρι το τέλος του μήνα και να σχεδιάσουμε την ομάδα της νέας περιόδου».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε και σε ερωτήσεις του κόσμου και μεταξύ άλλων είπε:
Για το άνοιγμα των φακέλων: «Πέρσι ζητήσαμε το άνοιγμα φακέλων. Οι άλλες το αρνήθηκαν. Φέτος δύο ΠΑΕ που έπεσαν ζητούν το ίδιο. Μαζί τους. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να προασπίσουμε την ομάδα. Και με τα δύο χέρια στην καρδιά, σας λέω ότι θα πάρουμε το χαρτί».
Για τις πιέσεις που δεν άσκησε η διοίκηση στον Ρέμο: «Δεν μπορούμε νομικά να κάνουμε τίποτα εναντίον του Ρέμου. Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος. Δείτε το παράδειγμα της ΑΕΚ με τον Ψωμιάδη, του ΠΑΟΚ με τον Γούμενο και του Άρη με τον Ζαχουδάνη. Νομικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Νομίζετε ότι θέλω να χαϊδεύω τον Ρέμο; Το έχουμε ψάξει από εκατό πλευρές».
Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία, ενώ αποφασίστηκε να γίνει νέα μεγάλη συγκέντρωση την Τρίτη και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και πάλι πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου