Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Προχωράει με Κοντοέ

Προχωράει με ΚοντοέΣε προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Κοντοέ βρίσκεται η ΑΕΚκαι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει συμφωνία. Στο στόχαστρο και ο Σήφης Δασκαλάκης με την περίπτωσή του να είναι πιο δύσκολη.
Οι δύο παίκτες αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ εδώ και καιρό καθώς μένουν ελεύθεροι από Πανιώνιο και Εργοτέλη αντίστοιχα. Στην Ένωση έχουν καλή άποψη για αμφότερους αλλά τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι πιο απλά για τον Κοντοέ. Κι αυτό επειδή η ΑΕΚ δεν πρέπει να διώξει κάποιον για να τον αποκτήσει, όπως συμβαίνει με τον Δασκαλάκη.

Η περίπτωση του Κοντοέ είναι εφικτή οικονομικά για τα νέα δεδομένα της Ένωσης. Οι ετήσιες απολαβές του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ, συν διάφορα μπόνους, ενώ η αντίστοιχη της ΑΕΚ κυμαίνεται, περίπου, στις 150.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Κοντοές μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας -όπως αποδείχτηκε, περίτρανα, φέτος (έβγαλε όλη τη σεζόν στο αριστερό άκρο, αν και δεξιοπόδαρος…)- κάτι που… κάνει στον Χιμένεθ, ο οποίος θέλει να έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω από μία θέσεις.

«Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και άλλων ομάδων, αλλά αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου», είπε ο Κοντοές στη «SD», ο οποίος πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί την πρόταση της τον θέλουν να βρίσκεται μία «ανάσα» από την Ένωση.

Πιο δύσκολα ο Δασκαλάκης

Αντίθετα, για να προχωρήσουν οι Κιτρινόμαυροι στην απόκτηση του τερματοφύλακα του Εργοτέλη θα πρέπει πρώτα να διώξουν τον Σεμπάστιαν Σάχα (στην ΑΕΚ δε θέλουν να τον κρατήσουν...) και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το καταφέρουν αυτό, από τη στιγμή που η διοίκηση έχει αποδείξει πως δε δυσκολεύεται μόνο στο να αποκτά ποδοσφαιριστές αλλά και στο να απομακρύνει κάποιους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου