Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο ΠΑΟΚ θέλει Μήτρογλου!

Ο ΠΑΟΚ θέλει Μήτρογλου!Αυτό λένε πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, σε συνέχεια του «φλερτ» του Ιανουαρίου, και παρά το γεγονός ότι το μυαλό όλων πάει σε ανταλλαγή με Βιεϊρίνια, στην συμπρωτεύουσα λένε ότι σκέφτονται την παραχώρηση Βιτόλο.
Ο ΠΑΟΚ είχε ένα «φλερτ» με τον Έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακού, όταν ακούστηκε για πρώτη φορά ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να παραχωρήσουν δανεικό τον Κώστα Μήτρογλου.
Ο παίκτης κατέληξε στην Κέρκυρα, όμως στην Θεσσαλονίκης υπάρχουν κάποιες φημολογίες ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πλέον έχουν στραμμένα μάτια και αυτιά στου Ρέντη, και σε περίπτωση που οΟλυμπιακός αποφασίσει να μην τον συμπεριλάβει και πάλι στο ρόστερ της νέας σεζόν, τότε ο Δικέφαλος θα τον ζητήσει.
Επίσης, οι ίδιες πηγές λένε ότι δεν υπάρχει θέμα ανταλλαγής Μήτρογλου με Βιεϊρίνια, καθώς ο Ζαγοράκης δεν θα ήθελε με τίποτα να βρεθεί σε κόντρα με τον κόσμο της ομάδας. Όμως, μια και ακούγεται ότι στο Λιμάνι κοιτούν την περίπτωση του Βιτόλο, και μία και ο Βαλβέρδε γνωρίζει τον Ισπανό αμυντικό μέσο και έχει τοποθετηθεί για την αξία του στο παρελθόν, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να τον δώσουν προκειμένου να γίνει το deal.
Για το αν έχουν δίκιο όμως στα όσα λένε οι «φωνές» από τη Θεσσαλονίκη ή όχι θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, καθώς νωρίτερα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθεί με μεταγραφικές υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου