Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Αισιόδοξος για τον τίτλο ο Τσεχ

Αισιόδοξος για τον τίτλο ο ΤσεχΤην αισιοδοξία του  ότι η Τσέλσι θα καταφέρει στις  αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ που απομένουν να καλύψει το έδαφος και να «καπαρώσει» την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εξέφρασε ο Πετρ Τσεχ.

«Η Άρσεναλ έδωσε μεγάλο παιχνίδι με την Τότεναμ. Είχε το προβάδισμα με 3-1 και το… πέταξε. Τώρα είναι τρίτη για πρώτη φορά και αξίζει να δούμε πως θα το διαχειριστεί. Της παρουσιάστηκαν πολλές ευκαιρίες να καλύψει το χαμένο έδαφος και δεν το εκμεταλλεύτηκε.Έχουμε πει πως θέλουμε να νικάμε συνέχεια για να μεταφέρουμε την πίεση στους αντιπάλους μας. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Γιουνάιτεντ μάλιστα έχει να παίξει με εμάς και την Άρσεναλ, επομένως μπορεί να χάσει έξι βαθμούς" είπε ο  Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας των «μπλε» για να προσθέσει: «Εμείς έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, ενάντια σε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ και αν τα κερδίσουμε η κατάσταση θα διαφοροποιηθεί. Θα είμαστε κοντά… Τα πάντα πλέον έχουν σημασία. Χρειαζόμαστε να σημειώνουμε πολλά γκολ, διότι μετρούν σε περίπτωση ισοβαθμίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου