Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τα προβλήματα φέρνουν Μάτος

Τα προβλήματα φέρνουν ΜάτοςΟ Παναθηναϊκός επιθυμεί την επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος στην Παιανία μετά τη λήξη του δανεισμού του το καλοκαίρι, και τα οικονομικά προβλήματα της Μποταφόγκο ανοίγουν τον δρόμο προς την Ελλάδα.
Σε λίγους μήνες ο δανεισμός του λήγει και οι Πράσινοι επιθυμούν να γυρίσει στην Ελλάδα ως αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Όμως ο Μάτος δεν θέλει να επιστρέψει και να ζήσει τα ίδια, αφού όπως τονίζει, στη Βραζιλία βρήκε την... Ιθάκη του και έχει γίνει και αρχηγός της Μποταφόγκο.
Από τη μεριά της η «Φογκάο» δεν θέλει να χάσει τον Μάτος και θα κάνει πρόταση το προσεχές καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμός του, για να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας. Όμως η βραζιλιάνικη ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, κάτι που ανέφερε και ο πρόεδρός της Μαουρίτσιο Ασουμπσάο κάνοντας λόγο για σφιχτή οικονομική πολιτική και στόχος είναι η μείωση του κόστους λειτουργίας.
Όπως αναφέρουν από τη χώρα του καφέ, η πρόταση που θα κάνει η Μποταφόγκο στον Παναθηναϊκό για τον Μαρσέλο Μάτος δεν θα ξεπερνάει τα 400.000 ευρώ. Οι Πράσινοι δεν είναι ικανοποιημένοι με μια τέτοια προσφορά και θα ρίξουν «πόρτα» στη «Φογκάο», μια και θέλουν πίσω τον Μαρσέλο Μάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου