Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αρίας: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ»

Αρίας: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ»Για τον ίδιο, για τη μέχρι τώρα πορεία του στην Ελλάδα, τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ αλλά και τους στόχους του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα μίλησε με τοποθέτησή του ο Κολομβιανός άσος τουΠΑΟΚ, Ντιέγκο Αρίας.
«Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη η Ελλάδα, συνάντησα πολύ καλούς ανθρώπους που με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθάνομαι ένας από αυτούς. Έχω μείνει άφωνος από το πάθος των οπαδών είτε στα καλά είτε στα άσχημα αποτελέσματα και από τον τρόπο που υποστηρίζουν την ομάδα».

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: «Ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο, δεν αισθάνομαι όμορφα, ήταν δύο αγώνες όπου έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας για να χαρούν οι οικογένειες των φιλάθλων.  Το μόνο που μένει είναι να αναδιοργανωθούμε και πρέπει να έχουμε στόχο να πάμε πλέον όσο πιο ψηλά γίνεται. Είχαμε ένα δυνατό αντίπαλο απέναντί μας. Είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι. Οι παίκτες τους κάλυπταν πολύ καλά τη θέση τους. Από την πλευρά μας κανένας δεν επαναπαύτηκε, όλοι θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό αλλά γίνανε κάποια λάθη.
Ήταν ισχυρό σοκ ο αποκλεισμός, ωστόσο το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, υπάρχει ο στόχος των play off. Δεν είναι αυταπάτη να λέμε πως μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση. Αφήνουμε πίσω τον αποκλεισμό και προχωράμε μπροστά».
Για τον ίδιο: «Δεν μπορώ να πω ότι με ένα παιχνίδι που έπαιξα (κόντρα στον Ατρόμητο) μπορώ να δείξω τον εαυτό μου. Μπορώ να παίξω παραπάνω και να δείξω περισσότερα».

Για τους Λατίνους στην ομάδα: «Με βοηθάνε πολύ, κυρίως στην επικοινωνία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες αλλά και τον προπονητή. Παράλληλα αντιλαμβάνομαι τι γίνεται γύρω από την ομάδα αλλά και τη νοοτροπία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου