Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Παπούτσι από τον τόπο του...

Παπούτσι από τον τόπο του...Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα διατηρεί επικοινωνία με τον Αντέρο Ενρίκε, τεχνικό διευθυντή της Πόρτο, και σύμφωνα με Πορτογάλους δημοσιογράφους συζήτησαν για παίκτες που θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό από την πρώην του ομάδα.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αντέρο Ενρίκε, τον τεχνικό διευθυντή της Πόρτο, και συζήτησε μαζί του την περίπτωση να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός κάποιους παίκτες από την Πόρτο με τους οποίους ο Φερέιρα θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά, όπως αναφέρει και η «Εξέδρα».
Οι τρεις παίκτες για τους οποίους συζήτησαν είναι οι Μαριάνο Γκονσάλες, Κριστιάν Ροντρίγκες και Χόρχε Φουσίλε.
Ο Γκονσάλες θεωρείται η πιο εύκολη από τις περιπτώσεις. Ο Αργεντινός ήταν από τους αγαπημένους παίκτες του Φερέιρα και αγωνίζεται ως εσωτερικός μέσος, έχοντας έφεση τόσο στα επιτελικά όσο και στα ανασταλτικά καθήκοντα. Τον περασμένο Μάρτιο υπέστη ρήξη χιαστών και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση πριν από δυο μήνες. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και για να αποκτηθεί θα χρειαστεί ένα συμβόλαιο περίπου 400.000 ευρώ.
Ο Κριστιάν Ροντρίγκες είναι Ουρουγουανός και μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της επίθεσης. Φέτος έχασε τη θέση βασικού που είχε επί Φερέιρα και η Πόρτο τον πουλάει όσο όσο καθώς το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου. Ο παίκτης αμείβεται με 750.000 και αν ο Παναθηναϊκός καλύψει το συμβόλαιο του, τότε δεν αποκλείεται να πείσει τους πορτογάλους να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τελευταία περίπτωση αυτή του Χόρχε Φουσίλε που αγωνίζεται τόσο σαν αριστερό όσο και σαν δεξί μπακ. Είναι ωστόσο δύσκολη περίπτωση καθώς επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2014 με ρήτρα 30 εκατομμυρίων και αμοιβή 700.000 ευρώ. Ωστόσο δεν υπολογίζεται ως βασικός για του χρόνου και υπάρχει ένα παραθυράκι για την απόκτηση του ως δανεικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου