Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ

 
 
 

Ημιτελική Φάση Κυπέλλου Ελλάδος

Οι 4 μονομάχοι ρίχνονται στις ποδοσφαιρικές αρένες του Αμαρουσίου και του Περιστερίου για την πρώτη μάχη της ημιτελικής φάσης. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που κοντράρονται οι 2 ισχυροί του θεσμού. Το ντέρμπι των Δικεφάλων δεν έχει φαβορί αν και η ΑΕΚ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγο έδρας. Στο άλλο παιχνίδι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου με το γηπεδούχο να θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και το φιλοξενούμενο την αγωνιστική του σταθερότητα.
Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου
Κάτω από 2.51.44Πάνω από 2.52.62
 
 
 
 
 
 

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στο Μεστάγια με τη Βαλένθια να θέλει να θέλει να δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πρωτοπόρους. Η Μπαρτσελόνα μεγάλωσε τη διαφορά της από τη Ρεάλ και θέλει άλλη μια νίκη για να φτάσει τους 71 βαθμούς.
 
 
 
 
 
 

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε

Τα φώτα πέφτουν στην Αλιάνζ Αρίνα για το ματς της Μπάγερν και της Σάλκε. Μετά την ήττα από τη Ντόρτμουντ η Μπάγερν έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου και τώρα έχει στόχο το Κύπελλο ως εγχώρια διάκριση. Η Σάλκε όμως είναι πολύ δυνατός αντίπαλος.
 
 
 
 
 
 

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

Για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου η Σίτι υποδέχεται τη Βίλα. Οι 2 ομάδες θέλουν το τρόπαιο για διαφορετικούς λόγους. Η Σίτι θέλει να δικαιολογήσει το κόστος και την ποιότητα των παικτών της και η Βίλα να βρει αντίδοτο στη μετριότητα του Πρωταθλήματος.
 
 
 
 
 
 

Σέλτικ – Ρέιντζερς

Στο Σέλτικ Παρκ οι 2 ομάδες τις Γλασκώβης συναντιούνται ξανά μέσα σε λίγες μέρες. Στο Πρωτάθλημα η Σέλτικ είχε πάρει άνετα τη νίκη και αναζητά μια ανάλογη εμφάνιση στο Κύπελλο μετά την ήττα σοκ από τη Μάδεργουελ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου