Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στον τελικό η Ντούισμπουργκ!

Στον τελικό η Ντούισμπουργκ!To θαύμα έκανε μια μικρή ομάδα της Γερμανίας η οποία δεν αγωνίζετε καν στην 1τη εθνική κατηγορία.
Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε απόψε η Ντούισμπουργκ, η οποία με σκορ 2-1, επιβλήθηκε στον νοκ-άουτ αποψινό πρώτο ημιτελικό, τηνΚότμπους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με κεφαλιά του Μάιερχοφερ και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μπάλιακ στο 54’. Στο 78’ ο Ράιμερινκ κέρδισε πέναλτι καιτην αποβολή του Μπρούνο Σοάρες, ενώ ο Πέτερσεν από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως η Ένερτζι να καταφέρει να αλλάξει κάτι.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Ντούισμπουργκ φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην αναμέτρηση της 21ης Μαϊου στο Βερολίνο, από το ζευγάρι Μπάγερν Μονάχου με την Σάλκε αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου