Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΡΑΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014!

Ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς ήρθε, μίλησε, συμφώνησε και απήλθε! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "thrylos.gr", o Κριστόφ Ενροτό βρέθηκε σήμερα στη χώρα μας όπως σας έχουμε ενημερώσει , συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και όλα πλέον είναι έτοιμα για να συνεχίσει με τη ριγωτή ο Βέλγος παικταράς έως το καλοκαίρι του 2014.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα εδώ και περίπου ένα μήνα με τη διοίκηση της Σεντ Ετιέν και αγόρασε τα δικαιώματά του έναντι του ποσού των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία καταβλήθηκαν μετρητά.

Στη διάρκεια του ραντεβού που έγινε σήμερα, σύμφωνα με αυτά που βγήκαν προς τα έξω από την πλευρά του παίκτη (έστω και αν ο Ενροτό, δεν θέλει να πει το παραμικρό...), ξεπεράστηκαν οι διαφωνίες του πρόσφατου παρελθόντος, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν επίσημα υπογραφές και ανακοινώσεις. Αυτό θα συμβεί το αργότερο, μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο Κέβιν Μιραλάς θα συνεχίσει να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες άμυνες και κάποιοι… γνωστοί μας που τον λιμπίζονταν, ελπίζοντας ότι δεν θα μείνει στον Πειραιά, θα συνεχίσουν να τον βλέπουν ως εφιάλτη απέναντί τους για χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου