Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Έξω φρενών ο Φέργκιουσον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στην Πρέμιερ Λιγκ από την Τσέλσι, όμως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του για τις αποφάσεις του διαιτητή, Μάρτιν Άτκινσον, στο χθεσινό παιχνίδι του ''Στάμφορντ Μπριτζ''.
''Είμαι έκπληκτος με τις διαιτητικές αποφάσεις, αφού διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Με τέτοιες διαιτησίες όλα μπορεί να συμβούν και δεν αποκλείεται να πέσουμε από την κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρώτο γκολ της Τσέλσι αμυνθήκαμε λανθασμένα, όμως στο δεύτερο γκολ, δεν υπάρχει πέναλτι σε καμία περίπτωση.
Είναι δύσκολο να το δεχτούμε, δεν αξίζαμε την ήττα. Ο Νταβίντ Λουίζ επίσης , είναι απίστευτο που δεν αποβλήθηκε . Αρκετές φορές μπροστά στα μάτια του διαιτητή έκανε αντιαθλητικά φάουλ και νομίζω πως υπήρξαν δύο-τρεις περιπτώσεις που θα έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα , αφού τα μαρκαρίσματά του στον Ρούνεϊ ήταν πολύ σκληρά'', ανέφερε ο Σκοτσέζος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου