Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Θέλει Παλόμπο η Φιορεντίνα

Θέλει Παλόμπο η ΦιορεντίναΣτο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα βρίσκεται ο Άντζελο Παλόμπο της Σαμπντόρια.
Σοβαρά σκέφτονται το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά με τον Άντζελο Παλόμπο οι ιθύνοντες της Φιορεντίνα. Ο Ιταλός μέσος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τους «βιόλα» αλλά το καλοκαίρι του 2002 έφυγε με προορισμό τη Γένοβα και τη Σαμπντόρια.
Όμως η κακή πορεία της ομάδας τη σεζόν 2010-11 που την έχει φέρει ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό, έχει βάλει σε σκέψεις τον Παλόμπο που φαίνεται να αναζητά αλλού την τύχη του.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας «Corriere di Firenze» η Φιορεντίνα που αναζητά παίκτη για τη μεσαία γραμμή μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρικάρντο Μοντολίβο, έχει εντάξει στη μεταγραφική της λίστα τον Παλόμπο. Πάντως θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς το συμβόλαιο του Ιταλού με τη Σαμπντόρια λήγει το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου