Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ντε Χέα στην Ατλέτικο

Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ντε Χέα στην ΑτλέτικοΗ διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια όσον αφορά την υπόθεση της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα και ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει τις εναλλακτικές με πρώτο υποψήφιο τον Φράνκο Κοστάντζο της Βασιλείας.



Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει «παγώσει» για την ώρα τις συζητήσεις για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα των «ροχιμπλάνκος» αλλά να είναι «ζεστή» στο ενδεχόμενο απόκτησης του οι Ισπανοί κοιτούν στο αύριο.

Θέλουν να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό αντίτιμο για την παραχώρηση του Ντε Χέα και παράλληλα να ενισχυθούν ποιοτικά με έναν τουλάχιστον ισάξιο του. Και αυτόν φαίνεται πως τον βρήκαν στο πρόσωπο του Αργεντινού τερματοφύλακα.

Ο 30χρονος γκολκίπερ που έχει και μια διεθνή συμμετοχή με τα χρώματα της χώρας του είναι γνώστης του ισπανικού πρωταθλήματος καθώς αγωνίστηκε στην Αλαβές τη σεζόν 2005-06. Ενδιαφέρον για τον Κοστάντζο έχουν δείξει και ιταλικές ομάδες με πρώτες και κύριες τις Παλέρμο και Ουντινέζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου