Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Tα ρέστα της για Σάντσεζ

alexis_sanchezΗ Ίντερ φαίνεται αποφασισμένη να αποκτήσει τον Χιλιανό εξτρέμ της Ουντινέζε, Αλέξις Σάντσεζ.
Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν φαίνεται πως ξεκίνησε για τα καλά στο Μιλάνο αφού η Ίντερ φτιάχνει από τώρα το πλάνο για το πως θα κινηθεί στη μεταγραφική αγορά το φετινό καλοκαίρι.
Οι «νερατζούρι» όπως όλα δείχνουν θα παίξουν τα… ρέστα τους προκειμένου να αποκτήσουν τον Αλέξις Σάντσεζ της Ουντινέζε ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.
Για να βρεθούν όμως τα χρήματα που θα προσγειώσουν τον Χιλιανό εξτρέμ στο Μιλάνο πρέπει να πουληθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που θα ελαφρύνουν το μισθολόγιο της Ίντερ.
Ο Ντάγκλας Μαϊκόν και ο Ντιέγκο Μιλίτο είναι αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσουν παρελθόν από την Ίντερ το καλοκαίρι που μας έρχεται, αφού και οι δύο έχουν «πατήσει» πλέον τα 30 και απογοήτευσαν τη φετινή χρονιά.
Ομάδες για να αγοράσουν τους δύο ποδοσφαιριστές σίγουρα θα βρεθούν και αν το σχέδιο ολοκληρωθεί τότε η Ίντερ θα καταθέσει την πρόταση στην Ουντινέζε για την απόκτηση του Σάντσεζ ο οποίος με τα 12 τέρματα σε 29 εμφανίσεις με τη φανέλα των «φριουλάνι» έχει καταφέρει να κάνει τη Γιουβέντους και τους «αιώνιους» του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ να… παραμιλάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου