Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο τίτλος περνάει από τη Φλωρεντία

Στη Φλωρεντία δοκιμάζεται η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο, Μίλαν με την νίκη των «ροσονέρι» να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Σημαντικό ματς γίνεται στο «Φρίουλι» εκεί όπου η Ουντινέζε φιλοξενεί την Ρόμα. Μία εύκολη νίκη θέλει η δεύτερη της βαθμολογίας, Ίντερ κόντρα στην Κιέβο.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα αγωνίζεται η Μίλαν στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής ημέρας της Serie A. Η ομάδα του Μάσσιμο Αλέγκρι, με νίκη, μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα καθώς έχει περάσει από τις δύσκολες έδρες και προπορεύεται τρεις βαθμούς της Νάπολι και πέντε της Ίντερ. Στη διάθεση του Αλέγκρι και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς του οποίου η ποινή μειώθηκε. 

Οι δεύτεροι «νερατζούρι» καλούνται κόντρα στην Κιέβο Βερόνα να ξεπεράσουν το μεγάλο σοκ της Τρίτης κόντρα στην Σάλκε και να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για το Σκουντέτο. 

Σπουδαίο ματς γίνεται στο «Φρίουλι». Εκεί, η εντυπωσιακή Ουντινέζε, φιλοξενεί τη Ρόμα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι, θέλουν να διατηρηθούν στη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ οι «τζιαλορόσι» που και φέτος είναι μία κρύο μία ζέστη καλούνται να πάρουν ένα δύσκολο ντέρμπι ελέω ευρωπαϊκής εξόδου. 

Αναλυτικά η 32η αγωνιστική του Καμπιονάτο:

Σάββατο 9/4/2011

Ίντερ-Κιέβο (19.00)
Ουντινέζε-Ρόμα (21.45)

Κυριακή 10/4/2011

Γιουβέντους-Τζένοα (13.30)
Κάλιαρι-Μπρέσια  (16.00)
Μπάρι-Κατάνια  (16.00)
Παλέρμο-Τσεζένα  (16.00)
Σαμπντόρια-Λέτσε   (16.00)
Μπολόνια-Νάπολι  (16.00)
Λάτσιο-Πάρμα  (16.00)
Φιορεντίνα-Μίλαν (21.45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου