Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Στο «σκαμνί» για το ρατσιστικό σχόλιο

Στο «σκαμνί» για το ρατσιστικό σχόλιο«Απ’ το αυτί και στον εισαγγελέα» που λέει ο λαός μας για τον Κάρλτον Κόουλ, ο οποίος «αστειεύτηκε» προς τους Γκανέζους φιλάθλους του Γουέμπλεϊ, στο ματς με την Εθνικής Αγγλίας.
Το γεγονός ότι βρέθηκαν τόσοι πολλοί υποστηρικτές της Γκάνας στο γήπεδο εντυπωσίασε τον Κάρλτον Κόουλ, ο οποίος – όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα - έγραψε στο twitter του: «Η μετανάστευση έχει περιβάλλει τους χώρους του Γουέμπλεϊ. Το ήξερα ότι είναι παγίδα! Χαχαχα! Ο μόνος τρόπος για να βγεις έξω από το γήπεδο με ασφάλεια, είναι να φορέσεις μία φανέλα της εθνικής Αγγλίας και να βάψεις το πρόσωπό σου με τα χρώματα της σημαίας του Αγίου Γεωργίου!».

Αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς, και λίγο αργότερα ο Κόουλ κατάλαβε το λάθος του και άρχισε να απολογείται αστειευόμενος ζητώντας να καταλάβουν… το χιούμορ του: «Προς τι τόση ευαισθησία; Ήταν απλά ένα αστείο και δεν είναι καν ρατσιστικό», ενώ είχε προηγηθεί το σχόλιο: 
«Προς τους Γκανέζους αδερφούς μου: μην τα παίρνετε τόσο σοβαρά, είναι απλά αστεία. Παίξατε πολύ καλά και κάνατε την Αφρική περήφανη!».
Η αγγλική ομοσπονδία όμως δεν φαίνεται να έχει τη ίδια αίσθηση του χιούμορ μαζί του και είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοιου είδους σχόλια. Έδωσε λοιπόν προθεσμία μέχρι την Τετάρτη (13/04) στον Άγγλο ποδοσφαιριστή να απολογηθεί για στη στάση του… κι επίσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου