Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Διώχνει την μισή ομάδα ο Βενγκέρ

Διώχνει την μισή ομάδα ο ΒενγκέρΓια άλλη μία χρονιά η Άρσεναλ αποδεικνύεται λίγη χάνοντας όλους τους τίτλους που διεκδικούσε. Έτσι ο Αρσέν Βενγκέρ πήρε την απόφαση να προβεί σε γενικό ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο υλικό της ομάδας με αρκετούς βασικούς να βλέπουν την έξοδο.

Ο δεύτερος παίκτης που θα τον ακολουθήσει είναι ο Μπέντνερ ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τον Βενγκέρ παρά τις αρκετές ευκαιρίες που πήρε από τον Αλσατό τεχνικό. Τέλος, ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ετοιμάζεται να δει την π΄ροτα της εξόδου είναι ο Κλισί ο οποίος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του και για να μην χαθρί χωρίς κάποιο αντίτιμο θα βγει στην αγορά.

Η εκκαθάρηση στο ρόστερ δεν σταματάει εδώ, αφού και οι Έμπουε, Ροζίτσκι, Νταιμπί, Ντενίλσον, Αλμούνια είναι στην μαύρη λίστα του Αλσατού τεχνικού ο οποίος εφόσον δεχτεί κάποια καλή πρόταση θα δώσει το ΟΚ για την παραχώρησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου