Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αργεντινή: Κρεμάει τα παπούτσια του ο Παλέρμο

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, στις 19 Ιουνίου μετά τον τελευταίο αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, ανακοίνωσε ο Μάρτιν Παλέρμο.

Ο 37χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει σημειώσει εννέα γκολ σε 15 αγώνες φέτος με τους «Χεϊνέσες» τόνισε πως η απόφαση του είναι αμετάκλητη.
"Έχει δύο χρόνια που προετοιμάζομαι μαζί με τον ψυχολόγο μου, ώστε να πάρω την απόφαση να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη", δήλωσε στη «Sportal» ο Αργεντινός επιθετικός.
Ο Παλέρμο έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Αργεντινής, δύο Κόπα Λιμπερταδόρες, ένα Διηπειρωτικό και δύο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ έχει φορέσεις τις φανέλες, εκτός της Μπόκα Τζούνιορς, των Εστουντιάντες, Βιγιαρεάλ, Μπέτις και Αλαβές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου