Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

«Βολεύτηκαν» και οι δύο…

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βέρντερ Βρέμης στην αυλαία της 29ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα με την παραμονή πήραν έναν πολύτιμο ενόψει συνέχεια βαθμό…

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας» καθώς οι δύο ομάδες πρόσεχαν κυρίως τα νώτα τους και έδιναν δευτερεύουσα σημασία στην επίθεση, με αποτέλεσμα το 0-0 να κυλήσει ως φυσιολογική εξέλιξη.

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα με αυτογκόλ του Άλτιντοπ στο 58’, όμως ο Φένιν αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» και σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Άξιο αναφοράς είναι πως Τζαβέλας και Γκέκας αγωνίστηκαν βασικοί, με τον διεθνή αριστερό μπακ να αντικαθίσταται στο 70ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου