Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

29η αγ.: Μοιραίος ο Γκέκας στην ισοπαλία με τη Βέρντερ (video)




Έχασε τ' άχαστα ο άτυχος Γκέκας στο 1-1 με τη Βέρντερ




Ο Φάνης Γκέκας σπατάλησε τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες για να σκοράρει και ουσιαστικά επέτρεψε στη Βέρντερ να φύγει με έναν χρήσιμο, στη μάχη του υποβιβασμού, βαθμό (1-1) από τη Φρανκφούρτη.




Όλα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το 0-1 από το αυτογκόλ του Χαλίλ Αλτιντόπ στο 58', ο Έλληνας φορ της Άιντραχτ, σε διάστημα τριών λεπτών (62' - 64'), βρέθηκε δύο φορές σε θέση τετ α τετ, αλλά σε αμφότερες έπεσε πάνω σε έναν Βίζε που είχε την τύχη στο πλευρό του. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Σάαφ πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις στα σουτ του Γκέκα (η πρώτη μάλιστα ήταν διπλή με τη βοήθεια του δοκαριού) και γλίτωσε προς στιγμήν το 1-1. Γιατί στο 82' ο Φένιν, "χρυσή αλλαγή" του Ντάουμ, εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα της Βέρντερ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το οποίο θα μπορούσε σίγουρα να ήταν διαφορετικό, αν πάλι ο Γκέκας, στο 86', σε δύσκολη προσπάθεια αυτή τη φορά, δεν είχε νικηθεί από τον κακό του δαίμονα που έδιωξε σε κόρνερ. Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που από δική του μπαλιά έχασε την πρώτη ευκαιρία ο Λαρισαίος, έπαιξε για 70 λεπτά, αφού η Άιντραχτ έπρεπε να πιέσει. 
Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης 1-1(82' Φένιν - 58'αυτ. Αλτιντόπ)
Σάββατο 9 Απριλίου16:30 Ανόβερο-Μάιντζ
16:30 Νυρεμβέργη-Μπάγερν
16:30 Σάλκε-Βόλφσμπουργκ
16:30 Αμβούργο-Ντόρτμουντ
16:30 Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ
19:30 Στουτγκάρδη-Καϊζερσλάουτερν
Κυριακή 10 Απριλίου16:30 Γκλάντμπαχ-Κολωνία
18:30 Νυρεμβέργη-Ζανκτ Πάουλι


Άιντραχτ-Βέρντερ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου